Home  Regio  aalst  aalst blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aalst?
Laat het weten aan:
Marc of Véronique
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Augustijn Daelemans (83) overleden

Augustijn Daelemans, laureaat van de Vredesprijs 2003, is op 20 april onverwacht overleden. Daelemans was actief binnen heel wat organisaties (Stop de armoede, mensen voor mensen, 11.11.11., parochiale werking Sint-Antonius...) en reed dagelijks met zijn fiets om briefwisseling rond te dragen voor die verenigingen.

De uitvaartliturgie van Daelemans vindt plaats in de parochiale kerk van Sint-Antonius (Capucienenlaan) in Aalst, op donderdag 26 april om 10.30 uur.

Reacties

Augustijn, je was een mooie mens. Uw belangenloze inzet voor uw medemensen heeft uw leven gesierd en kan een voorbeeld zijn voor velen. Het ga je goed.

Marc Gielens op 27 april 2007 om 17:50

Laat een reactie achter


Aalst blogt

  •   
    Marc Coppens en Véronique Van Geit bloggen over Aalst.

    Marc Coppens (Aalst, °1972) werkt al sinds 1995 bij Het Nieuwsblad. Houdt van Britse humor, kleinschalige festivals, het goede leven en badminton om de calorieën in evenwicht te houden. Vindt politiek intere-amusant. Droomt ervan om naast Aalst heel de wereld te zien. Daar is nog werk aan.

    Véronique Van Geit (°1971) heeft twee grote liefdes: muziek en fotografie. Dat laatste studeert ze ook aan de avondschool KTA te Aalst. Ze is een echte levensgenieter, die goedlachs door het leven gaat.

Zoeken

Nieuws uit aalst

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!