Home  Regio  aalst  aalst blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aalst?
Laat het weten aan:
Marc of Véronique
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Aalst onthaalt Sastre als superheld: dé foto's (2)

Carlosenilse Burgemeester Ilse Uyttersprot was er als de kippen bij om de Tourwinnaar drie dikke kussen te geven.

Ook Oscar Freire en Mark Cavendish werd met veel egards behandeld.

Jan Boyen mag dan al een kusntbeen hebben, hij reed gezwind mee met de tweebenige profs. Boyen is superatleet. Jammer dat hij in Aalst ten val kwam en moest opgeven. (Foto's en copyright: Carol Verstraete)

Oscarfreire

Markcavendish Janboyen

Reacties

weer een man waar de burgemeester haar tanden heeft ingezet. veel gebroken harten op één rij zij maakt de bewoners van onze stad niet zo blij

 jef op 29 juli 2008 om 09:54

Ik ben het volledig eens met de vorige reacties.Laat ook de anders sporten eens kosteloos zijn, dan zouden we zien hoe ze rondkomen bij het voetbal, basket, judo,zwembad, enz....Die moeten nu al "krabben" om levend te blijven. Van mij geen drie kussen voor de Burgemeester en haar gevolg.
ps: Waar kan ik mijn stem uitbrengen?

 movewit op 31 juli 2008 om 08:37

Stemmen op onze poll kan op onze hoofdpagina www.nieuwsblad.be/aalst (rechterkolom, een beetje naar beneden scrollen!) Groeten!

 Marc Coppens op 31 juli 2008 om 10:31

Laat een reactie achter


Aalst blogt

  •   
    Marc Coppens en Véronique Van Geit bloggen over Aalst.

    Marc Coppens (Aalst, °1972) werkt al sinds 1995 bij Het Nieuwsblad. Houdt van Britse humor, kleinschalige festivals, het goede leven en badminton om de calorieën in evenwicht te houden. Vindt politiek intere-amusant. Droomt ervan om naast Aalst heel de wereld te zien. Daar is nog werk aan.

    Véronique Van Geit (°1971) heeft twee grote liefdes: muziek en fotografie. Dat laatste studeert ze ook aan de avondschool KTA te Aalst. Ze is een echte levensgenieter, die goedlachs door het leven gaat.

Zoeken

Nieuws uit aalst

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!