Home  Regio  aalst  aalst blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aalst?
Laat het weten aan:
Marc of Véronique
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Summer Song

Idee Kids is een alternatief voor de traditionele speelpleinen en kampen van jeugdbewegingen. Ook in Aalst is er een Idee Kids-werking, waarbij kinderen een hele week rond een thema werken en tegen het einde van de week naar buiten komen met een resultaat.

De kinderen in onderstaand filmpje werkten aan 'Summer Song' (als 't weer niet meezit, moet je zelf maar het zonnetje in huis zijn, nietwaar) en leverden ook deze videoclip af.

Reacties

Prachtig idee voor winterse of minderzonnige dagen.
Filmpje was soms wat naar de donkere kant maar was leuk.
Nog veel succes ! ! !

 René op 23 juli 2008 om 08:45

Blij dat Ideekids ook in Aalst actief is, eindelijk een leuk alternatief voor de traditionele speelpleinwerking die meestal van de stad uitgaat.
Mijn zoontje gaat voor het tweede jaar op rij naar een kleuterkamp en is alvast laaiend enthousiast!

 ilse op 31 juli 2008 om 14:21

Leuk deze video-clip te vinden! Ik heb samen met Annelies Buggenhout het kamp 'The music factory' geleid en we hebben er ontzettend van genoten. Ik had de jongere groep en samen met deze muzikanten hebben wij ook een prachtig lied in elkaar gestoken.
Jullie kunnen ook deze clip bezichtigen op het volgende adres:

http://www.youtube.com/watch?v=m228eoSVzHc
(De muzieksterren - muziek is mijn leven)

Vele groetjes!

Katrijn op 1 augustus 2008 om 19:19

Laat een reactie achter


Aalst blogt

  •   
    Marc Coppens en Véronique Van Geit bloggen over Aalst.

    Marc Coppens (Aalst, °1972) werkt al sinds 1995 bij Het Nieuwsblad. Houdt van Britse humor, kleinschalige festivals, het goede leven en badminton om de calorieën in evenwicht te houden. Vindt politiek intere-amusant. Droomt ervan om naast Aalst heel de wereld te zien. Daar is nog werk aan.

    Véronique Van Geit (°1971) heeft twee grote liefdes: muziek en fotografie. Dat laatste studeert ze ook aan de avondschool KTA te Aalst. Ze is een echte levensgenieter, die goedlachs door het leven gaat.

Zoeken

Nieuws uit aalst

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!