Home  Regio  aalst  aalst blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aalst?
Laat het weten aan:
Marc of Véronique
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Atelier Sandy viert 10 jaar met exclusieve nominette

10jsandy

Nominettesandy_2 Het is feest bij Sandy. Het atelier viert immers zijn tienjarig bestaan. Iets wat ze niet zo maar ongemerkt aan hun laten voorbij gaan. Voor hun tiende verjaardag brengen de heren van het atelier een speciale 'verjaardagsnominette' uit. Foto: Véronique Van Geit.

Voor de verzamelaars niet meteen een gemakkelijke klus. Deze exclusieve nominette is niet te koop. Enkel de klanten van het atelier krijgen er eentje opgespeld op hun pak.

Atelier Sandy werd gedurende tien jaar een vaste waarde in Aalst. Wie houdt van luxe, originaliteit of 'een specialleke op maat' zal er ongetwijfeld zijn gading vinden.
Dit jaar bracht Atelier Sandy als primeur voor Aalst twee prachtige prinsenkostuums uit, namelijk dat van prins carnaval 2008 Kenny en Arendprins Dennis.

Het atelier draait momenteel weer van 's morgens tot 's avonds op volle toeren. Onder meer zo'n twintigtal Aalsterse carnavalgroepen vertrouwen op Atelier Sandy voor hun carnavalkostuums, een hele klus zo blijkt.

Wil jij ook graag zo'n exclusieve nominette van Atelier Sandy? Wij geven er zo maar 10 weg!

Het enige wat u hiervoor moet doen, is mailen met vermelding van naam en adres naar aalst@nieuwsblad.be

Wie weet wordt deze nominette dan wel de jouwe.

Reacties

Dikke proficiat!
doe goe voesj!

 Tim & Caterina op 28 december 2008 om 18:04

Laat een reactie achter


Aalst blogt

  •   
    Marc Coppens en Véronique Van Geit bloggen over Aalst.

    Marc Coppens (Aalst, °1972) werkt al sinds 1995 bij Het Nieuwsblad. Houdt van Britse humor, kleinschalige festivals, het goede leven en badminton om de calorieën in evenwicht te houden. Vindt politiek intere-amusant. Droomt ervan om naast Aalst heel de wereld te zien. Daar is nog werk aan.

    Véronique Van Geit (°1971) heeft twee grote liefdes: muziek en fotografie. Dat laatste studeert ze ook aan de avondschool KTA te Aalst. Ze is een echte levensgenieter, die goedlachs door het leven gaat.

Zoeken

Nieuws uit aalst

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!