Home  Regio  aalst  aalst blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Aalst?
Laat het weten aan:
Marc of Véronique
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Raadzitting zet carnaval in gang - De foto's

De raadzitting ging gisterenavond van start onder het motto 'wet is wet'. Verwijzend naar de vele advocaten in ons gemeentebestuur. Bij de raadzitting draagt de burgemeester officieel de sleutels van de stad over aan de prins. Naar jaarlijkse gewoonten is het schepencollege de kop van jut en geven ze zich gewillig over aan de fratsen van de 'madammen van de compte', Mia en Monique.

Alle aanwezigen werden tot slot op een portie advocaat getrakteerd.


(Foto's copyright EDP)

RZ1 RZ2

RZ3 RZ4

RZ7

RZ5 RZ6

RZ8
RZ9 RZ10

RZ11

Reacties

Het was terug een schitterende inzet van Oilsjt Carnaval, volledig georkestreerd door onze enige echte Keizer.

 Herman op 22 februari 2009 om 11:13

Laat een reactie achter


Aalst blogt

  •   
    Marc Coppens en Véronique Van Geit bloggen over Aalst.

    Marc Coppens (Aalst, °1972) werkt al sinds 1995 bij Het Nieuwsblad. Houdt van Britse humor, kleinschalige festivals, het goede leven en badminton om de calorieën in evenwicht te houden. Vindt politiek intere-amusant. Droomt ervan om naast Aalst heel de wereld te zien. Daar is nog werk aan.

    Véronique Van Geit (°1971) heeft twee grote liefdes: muziek en fotografie. Dat laatste studeert ze ook aan de avondschool KTA te Aalst. Ze is een echte levensgenieter, die goedlachs door het leven gaat.

Zoeken

Nieuws uit aalst

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!