Home  Regio  antwerpen  antwerpen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Antwerpen?
Laat het weten aan:
de stadsredactie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Stad laat jeugdlokalen controleren

De stad Antwerpen heeft OCB, een organisatie die de wettelijk verplichte controles uitvoert, de opdracht gegeven om de komende zes maanden de elektriciteits- en gasinstallaties in de lokalen van alle erkende jeugdverenigingen te controleren. Dat onderzoek moet begin november beginnen.

Na het bezoek van OCB bekijkt de jeugddienst samen met de vereniging het rapport van OCB. Om eventuele gebreken snel aan te pakken, kunnen de jeugdverenigingen voor herstellingswerken of voor het vervangen van installaties een beroep doen op infrastructuursubsidies van de stad. De stad maakt voldoende middelen vrij om de controles uit te voeren en er ook gevolg aan te kunnen geven.

Antwerpen telt 212 erkende jeugdverenigingen. Het hele jaar door zorgen meer dan 3000 jonge vrijwilligers ervoor dat meer dan 20 000 kinderen en tieners kunnen genieten van een kwalitatief jeugdwerkaanbod.

Reacties

Laat een reactie achter


Antwerpen blogt

  • Onze stadsredactie blogt over Antwerpen.
    Uw reporters van links naar rechts: Jozef Leysen, Jean-Charles Verwaest, John Moussiaux, Walter Marien, Kris Goosenaerts, Dieter Stynen en Eline Bergmans.

    John Moussiaux won de Gouden Neus van Sint-Andries en maakt wekelijks fotoreportages voor de blog.
    Kijk binnen in Liliane's vernieuwde hoekje (klik hier) of kijk in het archief . Liliane is gepensioneerd levensgenieter en fabuleuze fotografe.

Zoeken

Nieuws uit antwerpen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!