Home  Regio  antwerpen  antwerpen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Antwerpen?
Laat het weten aan:
de stadsredactie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
500 Antwerpse leerkrachten mogen gratis naar Luizenopera
Tuttifratelliluizenopera2

Op uitnodiging van de stad mogen 500 Antwerpse leerkrachten uit de basis- en secundaire scholen op zondag 1 maart naar de Luizenopera van “Tutti Fratelli” gaan kijken. De voorstelling benadrukt het belang van gelijke onderwijskansen. De acteurs zijn allemaal gemotiveerde leden van het Antwerps Platform voor GeneratieArmen, die onder regie van Reinhilde Decleir theater maken. 

De gratis kaarten voor de leerkrachten waren in amper twee dagen de deur uit. Het verhaal van Luizenopera gaat over bedelaars, schurken, bandieten, verdwaalden, schelmen en voddenbalen over groot worden, liefde, kiezen, afscheid nemen, jaloezie en verraad. Door de leerkrachten gratis naar de voorstelling te laten kijken, wil de stad het belang van gelijke onderwijskansen benadrukken. Zo moeten ook sociaal-economisch zwakkere leerlingen hun schoolloopbaan kunnen beëindigen met een diploma. 

Reacties

Laat een reactie achter


Antwerpen blogt

  • Onze stadsredactie blogt over Antwerpen.
    Uw reporters van links naar rechts: Jozef Leysen, Jean-Charles Verwaest, John Moussiaux, Walter Marien, Kris Goosenaerts, Dieter Stynen en Eline Bergmans.

    John Moussiaux won de Gouden Neus van Sint-Andries en maakt wekelijks fotoreportages voor de blog.
    Kijk binnen in Liliane's vernieuwde hoekje (klik hier) of kijk in het archief . Liliane is gepensioneerd levensgenieter en fabuleuze fotografe.

Zoeken

Nieuws uit antwerpen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!