Home  Regio  antwerpen  antwerpen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Antwerpen?
Laat het weten aan:
de stadsredactie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Reageer: hoeveel zetels kan SP.A halen met deze lijst?

Fauzaya Het is nog maar eens hommeles over de SP.A-modellijst voor de Vlaamse verkiezingen. Fauzaya Talhaoui staat op een tiende plaats maar valt achterom van verbazing. Ze heeft naar eigen zeggen al lang geleden duidelijk gemaakt dat ze deze keer absoluut niet wil opkomen, wegens 'geen tijd en geen goesting'. Eerder al weigerde Opelvakbondsman Rudi Kennes een zesde plaats op de lijst omdat hij dat een te moeilijke strijdplaats vond. Anissa Temsamani en Erik De Bruyn zijn daar weer niet tevreden met hun respectievelijke vijfde en elfde plaats.

Op één en twee staan voorzitster Caroline Gennez en Antwerps burgemeester Patrick Janssens. Zowat iedereen is het erover eens dat ze daar ook thuishoren. Veel meer stennis wordt gemaakt over de plaatsen drie en vier, die naar de nobele onbekenden Kathleen Deckx en Güler Turan gaan. Die kun je bezwaarlijk stemmenkanonnen noemen en je zou toch denken dat SP.A in tijden van erbarmelijke peilingen zo'n sterk mogelijke lijst probeert te presenteren.

Reageer: Vorige keer haalde SP.A in Antwerpen nog zes zetels, nu valt te horen dat ze nog maar op vier zitjes in het Vlaams Parlement mikken. Maar is zelfs dat nog wel haalbaar met een lijst als deze?

Reacties

Laat een reactie achter


Antwerpen blogt

  • Onze stadsredactie blogt over Antwerpen.
    Uw reporters van links naar rechts: Jozef Leysen, Jean-Charles Verwaest, John Moussiaux, Walter Marien, Kris Goosenaerts, Dieter Stynen en Eline Bergmans.

    John Moussiaux won de Gouden Neus van Sint-Andries en maakt wekelijks fotoreportages voor de blog.
    Kijk binnen in Liliane's vernieuwde hoekje (klik hier) of kijk in het archief . Liliane is gepensioneerd levensgenieter en fabuleuze fotografe.

Zoeken

Nieuws uit antwerpen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!