Home  Regio  antwerpen  antwerpen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Antwerpen?
Laat het weten aan:
de stadsredactie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Reageer: wat is het strafste café van Antwerpen?
SomethingEls Het Antwerpse café Something Els maakt kans om in de Vlaanderen Vakantieland-wedstrijd 'het strafste café van Vlaanderen' te gaan lopen met één van de prijzen. Het café aan de Oude Beurs is één van de vijf genomineerden in de categorie 'het strafste concept'. Uitbaters Christiaan en Els Van Doorn combineren een leder- en zilveratelier met een bar. Je kan hen aan het werk zien terwijl je van je glas nipt. "De bar lijkt wel een verlengde van hun woonkamer", vindt Vlaanderen Vakantieland. "Geen wonder dat hier veel artistieke en kunstminnende figuren te vinden zijn." 

De wedstrijd "Het strafste café van Vlaanderen" loopt vanaf vandaag op tv. Vier weken lang kan je zelf stemmen via www.hetstrafstecafé.be op het café met het beste concept, de origineelste locatie, de strafste cafébaas of -bazin en het gezelligste interieur. 

Tussen de lijst van 20 genomineerden voor de wedstrijd zit slechts één Antwerps café. Heeft Antwerpen dan geen straffe cafés? Wat vind jij het strafste café van 't stad en waarom? 

Reacties

ik vind cafe de vismijn het strafste cafe heel speciaal ingericht en een perfecte pint getapt de beste pint van antwerpen zegt iedereen toch bediening ook heel simpathiek

 cleiren op 9 maart 2009 om 16:16

Ik ken een straf disco cafe dat 24/24 7/7 open is en waarnaast ik woonde. Het was een gewoon visserscafe dat 's avonds sloot en ook op het weekeidne toe was. Uiteindelijk werd mijn woonst in beslag genomen dmv de geheime en jarenlange toepassing van de wereldunieke en criminele superboetes op leegstand en daarvoor had men mij eerst ambtshalve afgeschreven. Nu is mijn woonst ook een nachtkroeg geworden ! jpeetersjos@gmail.com

Jos Peeters op 16 september 2011 om 13:39

Laat een reactie achter


Antwerpen blogt

  • Onze stadsredactie blogt over Antwerpen.
    Uw reporters van links naar rechts: Jozef Leysen, Jean-Charles Verwaest, John Moussiaux, Walter Marien, Kris Goosenaerts, Dieter Stynen en Eline Bergmans.

    John Moussiaux won de Gouden Neus van Sint-Andries en maakt wekelijks fotoreportages voor de blog.
    Kijk binnen in Liliane's vernieuwde hoekje (klik hier) of kijk in het archief . Liliane is gepensioneerd levensgenieter en fabuleuze fotografe.

Zoeken

Nieuws uit antwerpen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!