Home  Regio  antwerpen  antwerpen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Antwerpen?
Laat het weten aan:
de stadsredactie
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Voedselinspectie sluit cafetaria van Sint-Elisabethziekenhuis

De federale voedselinspectie sloot de bezoekerscafetaria van het Antwerpse Sint-Elisabethziekenhuis, dat deel uitmaakt van het ZiekenhuisNetwerk Antwerpen (ZNA). De zaak voldeed niet aan de hygiënevoorschriften. De cafetaria van het ziekenhuis in de Leopoldstraat wordt niet uitgebaat door ZNA zelf. Het bedrijf Xami heeft een concessieovereenkomst met het ziekenhuis en verzorgt er maaltijden en drankjes.

De ZNA-directie wees Xami naar eigen zeggen herhaaldelijk op de  hygiënische problemen. Er werd onder meer gerookt in de keuken en de algemene netheid liet ten wensen over. Uiteindelijk verwittigde ZNA zelf de Voedselinspectie, die afgelopen maandag de ruimte kwam controleren.

Er werden ernstige tekortkomingen vastgesteld en de bezoekerscafetaria werd onmiddellijk gesloten. Er zullen nu werkzaamheden worden uitgevoerd om de hygiënische problemen te verhelpen. Daarna volgt er een nieuwe controle van de voedselinspectie. Als die leidt tot een positief rapport, gaan de deuren opnieuw open.

Reacties

nu vervolgt men elke horecazaak! slagers in brederodestraat zou men beter eens inspekteren.
geen afgeronde hoeken silicone tussen de spleeten enz.

 eggers rudi op 13 maart 2013 om 12:19

Laat een reactie achter


Antwerpen blogt

  • Onze stadsredactie blogt over Antwerpen.
    Uw reporters van links naar rechts: Jozef Leysen, Jean-Charles Verwaest, John Moussiaux, Walter Marien, Kris Goosenaerts, Dieter Stynen en Eline Bergmans.

    John Moussiaux won de Gouden Neus van Sint-Andries en maakt wekelijks fotoreportages voor de blog.
    Kijk binnen in Liliane's vernieuwde hoekje (klik hier) of kijk in het archief . Liliane is gepensioneerd levensgenieter en fabuleuze fotografe.

Zoeken

Nieuws uit antwerpen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!