Home  Regio  arendonk  arendonk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Arendonk?
Laat het weten aan:
Eddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Foto van de week: paashazen gespot

Mocht iemand eraan twijfelen: de paashaas bestaat echt. Voorzitter Bram Meersman van Unizo zag er afgelopen woensdag twee rondhuppelen onder de kerktoren van Arendonk: een voedster en een rammelaar. Als bewijsmateriaal stuurde hij ons onderstaande foto's. De hazen van Rome namen op het kerkplein gretig tekeningen van de Arendonkse jeugd in ontvangst. In ruil deelden ze paaseieren uit. Ook vandaag tussen 13 en 17 uur komen de Unizo-hazen opnieuw uit hun pijp en begeven ze zich in de bewoonde wereld van Arendonk.

Dsc00009 Dsc00013

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e5513b4c598833 Listed below are links to weblogs that reference Foto van de week: paashazen gespot:

ReactiesLaat een reactie achter


Arendonk blogt

  • Eddy Meulemans blogt over Arendonk.

    Eddy (°1970) woont al sinds zijn geboorte in Arendonk. Hij weet er elke steen liggen en kent alle ambachtelijke schoenmakers in het dorp persoonlijk. Hij werkt als freelance journalist bij Het Nieuwsblad, probeert al dertig jaar deftig tegen een leren bal te trappen bij KFC Verbroedering Arendonk en droomt ervan om in anderhalf uur naar de top van de Mont Ventoux te fietsen. Is altijd een dromer geweest.

Zoeken

Nieuws uit arendonk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!