Home  Regio  arendonk  arendonk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Arendonk?
Laat het weten aan:
Eddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Afgebrande flitspaal Kloosterbaan in recordtijd hersteld

Op de gewestweg Ravels-Arendonk kun je weer als vanouds tegen de lamp lopen als je te hard rijdt. Vorige week staken onbekenden de flitspaal op de Kloosterbaan in Arendonk in de fik met behulp van een brandende autoband. Vandaag, minder dan een week later, worden er vanuit het vogelkastje alweer vrolijk foto's gemaakt van argeloze snelheidsduivels.

'De brandweer was net op tijd ter plaatse', zegt een agent van de lokale politie Kempen Noord-Oost. 'De paal en de kast waren helemaal zwartgeblakerd, maar zowel de elektrische bedrading als de camera waren nog intact. We hebben de paal nu opgepoetst en een verse verflaag gegeven.'

Van de dader ontbreekt voorlopig elk spoor, al gaat de politie ervan uit dat de nummerplaat van de brandstichter op de lijst van bekeurden staat. 'Wellicht is hij recent tegen hoge snelheid geflitst op de Kloosterbaan.'

Omdat de camera ongedeerd uit de brand geraakte, is het werk van de vandaal helaas voor niets geweest en mag hij eerstdaags zijn proces-verbaal in de brievenbus verwachten.

Flitspaal voor  Flitspaal na

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111689448d2970c Listed below are links to weblogs that reference Afgebrande flitspaal Kloosterbaan in recordtijd hersteld:

Reacties

Van oud naar nieuw:
Flitspaal ondervindt een metamorfose, alleen de restanten van de autoband zijn nog te herkennen...

 Bjenny op 25 februari 2009 om 10:31

".... onderging een metamorfose."

dr. Pee op 25 februari 2009 om 17:49

Waar zat ik toch met m'n gedachten?
Bedankt dr. Pee!

 Bjenny op 25 februari 2009 om 19:15Laat een reactie achter


Arendonk blogt

  • Eddy Meulemans blogt over Arendonk.

    Eddy (°1970) woont al sinds zijn geboorte in Arendonk. Hij weet er elke steen liggen en kent alle ambachtelijke schoenmakers in het dorp persoonlijk. Hij werkt als freelance journalist bij Het Nieuwsblad, probeert al dertig jaar deftig tegen een leren bal te trappen bij KFC Verbroedering Arendonk en droomt ervan om in anderhalf uur naar de top van de Mont Ventoux te fietsen. Is altijd een dromer geweest.

Zoeken

Nieuws uit arendonk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!