Home  Regio  arendonk  arendonk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Arendonk?
Laat het weten aan:
Eddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Arendonkenaar Wim De Vocht kleurt Omloop Het Nieuwsblad

Wim De Vocht Met de Omloop Het Nieuwsblad gaat vandaag het nieuwe wielerseizoen officieel van start in België. De kans dat er vanmiddag een Arendonkenaar met de champagnefles gaat spuiten op het podium, is niet groot. Want van de tweehonderd deelnemers komt er maar één uit Arendonk: Wim De Vocht (26) van het Vacansoleil Pro Cycling Team, waar hij samen met Björn Leukemans een van de speerpunten is.

Als je niets wil missen van de wedstrijd, stem dan vanaf 14 uur af op Eén of op www.nieuwsblad.be/sportwereld. Nog een mogelijkheid: je kunt straks ook in café Angèle een pint of een koffie gaan drinken en tegelijk de koers volgen op een groot televisiescherm. Café Angèle is het supporterslokaal van Wim De Vocht. (Foto De Wielersite)

Update Update 16.35 uur. Wim De Vocht eindigde uiteindelijk als 18de, op enkele seconden van winnaar Thor Hushovd. Maar onze Wim was onmiskenbaar een van de absolute smaakmakers van de koers. Meer dan honderd kilometer reed hij in de spits van de wedstrijd, samen met vier andere vluchters. Pas op dertig kilometer van de streep werd hij gegrepen.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111689f4356970c Listed below are links to weblogs that reference Arendonkenaar Wim De Vocht kleurt Omloop Het Nieuwsblad:

Reacties

Wim woont in Lommel,het is maar dat je het weet.

 Addo op 28 februari 2009 om 10:22

yep, klopt, in de nieuwe magazijnen van Ravago.

 mooris op 28 februari 2009 om 11:03

Maar hij traint nog steeds in bij Cardiofit in Arendonk (da is ook belangrijk)

 smul op 2 maart 2009 om 08:59De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Arendonk blogt

  • Eddy Meulemans blogt over Arendonk.

    Eddy (°1970) woont al sinds zijn geboorte in Arendonk. Hij weet er elke steen liggen en kent alle ambachtelijke schoenmakers in het dorp persoonlijk. Hij werkt als freelance journalist bij Het Nieuwsblad, probeert al dertig jaar deftig tegen een leren bal te trappen bij KFC Verbroedering Arendonk en droomt ervan om in anderhalf uur naar de top van de Mont Ventoux te fietsen. Is altijd een dromer geweest.

Zoeken

Nieuws uit arendonk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!