Home  Regio  arendonk  arendonk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Arendonk?
Laat het weten aan:
Eddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Arendonk moet meerdere erkennen in Beerse

Verbroedering en Vrij Arendonk moesten dit weekend allebei aan de slag tegen een ploeg uit Beerse. En de winnaar was... Beerse.

KFC Verbroedering Arendonk kwam thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen rechtstreeks concurrent Vlimmeren. Na minder dan vijf minuten stond blauw-geel al 1-0 voor dankzij een rake knal van topschutter Kristof Ooms, maar amper vijf minuten later maakte Vlimmeren alweer gelijk. Voetbal kan soms rechtvaardig zijn, want geen van beide teams verdiende het om te winnen. In het klassement in eerste provinciale staat Verbroedering achtste.

FC Vrij Arendonk moest vandaag op bezoek bij Lentezon Beerse, maar kwam van een kale reis terug. Het werd 2-0. In de stand in derde provinciale verandert er weinig: in de clubkantine blijft het bordje van FC Vrij kleven op de tiende plaats.

Verbroedering Arendonk - Vlimmeren  (Foto Jojo)

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111688f6f40970c Listed below are links to weblogs that reference Arendonk moet meerdere erkennen in Beerse:

ReactiesLaat een reactie achter


Arendonk blogt

  • Eddy Meulemans blogt over Arendonk.

    Eddy (°1970) woont al sinds zijn geboorte in Arendonk. Hij weet er elke steen liggen en kent alle ambachtelijke schoenmakers in het dorp persoonlijk. Hij werkt als freelance journalist bij Het Nieuwsblad, probeert al dertig jaar deftig tegen een leren bal te trappen bij KFC Verbroedering Arendonk en droomt ervan om in anderhalf uur naar de top van de Mont Ventoux te fietsen. Is altijd een dromer geweest.

Zoeken

Nieuws uit arendonk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!