Home  Regio  arendonk  arendonk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Arendonk?
Laat het weten aan:
Eddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gratis naar Freaky Age op Arendonk Zingt & Swingt

Nog 69 keer slapen en dan vindt op de Bemdweide in Arendonk de achtste editie van het gratis popfestival Arendonk Zingt & Swingt plaats. Hoog tijd dus om kennis te maken met de eerste topper op de affiche: de jonge Belgische rockband Freaky Age.

Met een gemiddelde leeftijd van amper veertien jaar waren ze destijds de jongste groep ooit in de finale van Humo's Rock Rally. Vandaag zijn de jongens van Freaky Age een volwassen groep die vooral op de jongerenzender Studio Brussel hoge toppen scheert. Hun grootste hit tot nog toe is Where do we go now, waarmee ze vorig jaar vier weken lang op nummer 1 stonden in De Afrekening op Studio Brussel.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01127910a1ab28a4 Listed below are links to weblogs that reference Gratis naar Freaky Age op Arendonk Zingt & Swingt:

Reacties

Velen zullen zich die jonge snaken nog herinneren tijdens de Humo's Rock Rally van 2006. Het leek of het kwam allemaal een beetje onverwacht, onschuldig en braafjes zoals ze toen al de aandacht over zich zagen komen. Toch stroomden ze vlotjes door naar de finale uit een dikke 700 inzendingen en ik geloof dat opperkreuner Walter hen tipte als mogelijke winnaar. Ze klonken inderdaad volwassener als de Kreuners tijdens hen deelname aan de Rock Rally destijds waarmee ik niet wil zeggen dat de Kreuners "kouwe koek" is.
Zingt en Swingt heeft hiermee weer eens een voltreffer op de affiche staan en de weide zal het geweten hebben !

Bram Meersman op 28 februari 2009 om 11:18Laat een reactie achter


Arendonk blogt

  • Eddy Meulemans blogt over Arendonk.

    Eddy (°1970) woont al sinds zijn geboorte in Arendonk. Hij weet er elke steen liggen en kent alle ambachtelijke schoenmakers in het dorp persoonlijk. Hij werkt als freelance journalist bij Het Nieuwsblad, probeert al dertig jaar deftig tegen een leren bal te trappen bij KFC Verbroedering Arendonk en droomt ervan om in anderhalf uur naar de top van de Mont Ventoux te fietsen. Is altijd een dromer geweest.

Zoeken

Nieuws uit arendonk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!