Home  Regio  arendonk  arendonk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Arendonk?
Laat het weten aan:
Eddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

'Arendonk blogt': de nummer 1 van Vlaanderen verhuist!

Nummer 1 Nergens in Vlaanderen wordt de gemeentesite van Het Nieuwsblad zo veel gelezen als in Arendonk. Arendonk blogt is, in verhouding tot het aantal inwoners, de populairste nieuwsblog van onze krant. Jawel, Arendonk is sinds kort de nummer 1 van Vlaanderen.

Maar 'Arendonk blogt' verhuist. Morgen wordt onze website helemaal vernieuwd en is het Arendonkse nieuws nog maar op één plaats te lezen: op www.nieuwsblad.be/arendonk. De aparte blogpagina van Typepad vervalt en wordt mee opgenomen in www.nieuwsblad.be/arendonk.

Met andere woorden: wil je ook morgen nog op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes onder de kerktoren van Arendonk, gekruid en aangevuld met fijne kritiek, duiding en humor van deskundige commentaarschrijvers als Mooris, Tooghanger, J. Rekel, Bram Meersman, Bart Vosters, Bjenny, Criq, Mayke, Onkrooid, Pavlov en andere Jetofski's? Zet dan www.nieuwsblad.be/arendonk bij je favorieten!

Alvast één kleine opmerking voor al wie de komende dagen een reactie wil plaatsen op een artikel over Arendonk: de reacties zullen (tijdelijk) niet onmiddellijk online verschijnen, wel pas op het einde van de dag.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116886ce52970c Listed below are links to weblogs that reference 'Arendonk blogt': de nummer 1 van Vlaanderen verhuist!:

Reacties

Ik heb hem alvast bovenaan mijn favorieten onder gebracht. Dagelijks voer voor de geest mag je niet te ver verstoppen.

Bram Meersman op 2 maart 2009 om 14:54

goed bezig Eddy en hopelijk blijf je zo nog lang bezig !!
Aan alle anderen: scherp je pen, we gaan er een goed blogjaar van maken.

 mooris op 2 maart 2009 om 15:55

Beste lezers,

Onze vernieuwde website is vanaf vandaag, dinsdag 3 maart, online. Maar voorlopig staan er alleen nog maar artikels op die ook in onze 'papieren krant' verschenen. Voor het zogenaamde 'extra nieuws uit Arendonk', de dagelijkse blogberichten zeg maar, zal je nog één dag langer moeten wachten.

Maar vanaf morgen vliegen we er echt in. Dan staat al het nieuws van Arendonk samen op één pagina: op www.nieuwsblad.be/arendonk.

Eddy Meulemans op 3 maart 2009 om 13:39

Wanneer je kunt de dingen die je wilt voelen kunnen zeggen wat je voelt als dit is een zeer gelukkige tijd te voelen.

louis vuitton outlet op 29 november 2010 om 09:48

The second does not give up, the next second there is hope.

air max shoes op 16 december 2010 om 08:46

La croissance et le changement sont la loi de toute vie. Réponses d'hier ne suffisent pas pour les problèmes d'aujourd'hui ---- tout comme les solutions d'aujourd'hui ne sera pas combler les besoins de demain.

Jordan Olympia op 20 januari 2011 om 08:11Laat een reactie achter


Arendonk blogt

  • Eddy Meulemans blogt over Arendonk.

    Eddy (°1970) woont al sinds zijn geboorte in Arendonk. Hij weet er elke steen liggen en kent alle ambachtelijke schoenmakers in het dorp persoonlijk. Hij werkt als freelance journalist bij Het Nieuwsblad, probeert al dertig jaar deftig tegen een leren bal te trappen bij KFC Verbroedering Arendonk en droomt ervan om in anderhalf uur naar de top van de Mont Ventoux te fietsen. Is altijd een dromer geweest.

Zoeken

Nieuws uit arendonk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!