Home  Regio  arendonk  arendonk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Arendonk?
Laat het weten aan:
Eddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Arendonkenaren kunnen beter voetballen dan Retienaren

Branddonk vs Verbroedering Arendonk In Arendonk kunnen ze beter voetballen dan hun buren in Retie. Dat is dit weekend onomstotelijk bewezen: in eerste provinciale won Verbroedering Arendonk van Branddonk, in derde provinciale moest KSK Retie zijn meerdere erkennen in Vrij Arendonk.

KFC Verbroedering Arendonk maakte vanmiddag brandhout van Branddonk: 1-3 werd het. Al na één minuut zette topschutter Kristof Ooms de 0-1 op het bord, maar nog voor de rust kwam groen-zwart alweer langszij. Na de pauze maakte Ooms zijn tweede goal van de dag. De bevrijdende 1-3 kwam er via Thomas Geenen. (Foto MMA)

FC Vrij Arendonk moest gisteravond al optreden en won verdiend met 2-0 van KSK Retie. Het eerste doelpunt viel net na de rust, toen de keeper van Retie een afstandschot van kapitein Jan Verstraelen nogal lullig door zijn handen liet glippen. Twintig minuten voor affluiten moest FC Vrij met tien man verder omdat keeper Patrick Engelen in enkele seconden tijd twee domme gele kaarten pakte. Ondanks de numerieke minderheid kon invaller Koen Timmermans er in de slotfase toch nog 2-0 van maken, na een mooie combinatie met Sven Smits. (Foto Roger De Laat)

Retie vs Vrij Arendonk

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01127916660528a4 Listed below are links to weblogs that reference Arendonkenaren kunnen beter voetballen dan Retienaren:

Reacties

Oh ja, voor de geïnteresseerden: de eerste gele kaart van keeper Patrick Engelen was voor 'tijd rekken', zijn tweede voor ostentatief applaus voor de scheidsrechter.

Eddy Meulemans op 1 maart 2009 om 18:29Laat een reactie achter


Arendonk blogt

  • Eddy Meulemans blogt over Arendonk.

    Eddy (°1970) woont al sinds zijn geboorte in Arendonk. Hij weet er elke steen liggen en kent alle ambachtelijke schoenmakers in het dorp persoonlijk. Hij werkt als freelance journalist bij Het Nieuwsblad, probeert al dertig jaar deftig tegen een leren bal te trappen bij KFC Verbroedering Arendonk en droomt ervan om in anderhalf uur naar de top van de Mont Ventoux te fietsen. Is altijd een dromer geweest.

Zoeken

Nieuws uit arendonk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!