Home  Regio  arendonk  arendonk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Arendonk?
Laat het weten aan:
Eddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

'Arendonk blogt': de nummer 1 van Vlaanderen verhuist!

Nummer 1 Nergens in Vlaanderen wordt de gemeentesite van Het Nieuwsblad zo veel gelezen als in Arendonk. Arendonk blogt is, in verhouding tot het aantal inwoners, de populairste nieuwsblog van onze krant. Jawel, Arendonk is sinds kort de nummer 1 van Vlaanderen.

Maar 'Arendonk blogt' verhuist. Morgen wordt onze website helemaal vernieuwd en is het Arendonkse nieuws nog maar op één plaats te lezen: op www.nieuwsblad.be/arendonk. De aparte blogpagina van Typepad vervalt en wordt mee opgenomen in www.nieuwsblad.be/arendonk.

Met andere woorden: wil je ook morgen nog op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes onder de kerktoren van Arendonk, gekruid en aangevuld met fijne kritiek, duiding en humor van deskundige commentaarschrijvers als Mooris, Tooghanger, J. Rekel, Bram Meersman, Bart Vosters, Bjenny, Criq, Mayke, Onkrooid, Pavlov en andere Jetofski's? Zet dan www.nieuwsblad.be/arendonk bij je favorieten!

Alvast één kleine opmerking voor al wie de komende dagen een reactie wil plaatsen op een artikel over Arendonk: de reacties zullen (tijdelijk) niet onmiddellijk online verschijnen, wel pas op het einde van de dag.

Arendonkenaren kunnen beter voetballen dan Retienaren

Branddonk vs Verbroedering Arendonk In Arendonk kunnen ze beter voetballen dan hun buren in Retie. Dat is dit weekend onomstotelijk bewezen: in eerste provinciale won Verbroedering Arendonk van Branddonk, in derde provinciale moest KSK Retie zijn meerdere erkennen in Vrij Arendonk.

KFC Verbroedering Arendonk maakte vanmiddag brandhout van Branddonk: 1-3 werd het. Al na één minuut zette topschutter Kristof Ooms de 0-1 op het bord, maar nog voor de rust kwam groen-zwart alweer langszij. Na de pauze maakte Ooms zijn tweede goal van de dag. De bevrijdende 1-3 kwam er via Thomas Geenen. (Foto MMA)

FC Vrij Arendonk moest gisteravond al optreden en won verdiend met 2-0 van KSK Retie. Het eerste doelpunt viel net na de rust, toen de keeper van Retie een afstandschot van kapitein Jan Verstraelen nogal lullig door zijn handen liet glippen. Twintig minuten voor affluiten moest FC Vrij met tien man verder omdat keeper Patrick Engelen in enkele seconden tijd twee domme gele kaarten pakte. Ondanks de numerieke minderheid kon invaller Koen Timmermans er in de slotfase toch nog 2-0 van maken, na een mooie combinatie met Sven Smits. (Foto Roger De Laat)

Retie vs Vrij Arendonk

Oudere berichten:
> Van oud naar nieuw: brug 5 verhuist van Brulen naar Grens
> Dokter Mark Lissens wil gratis onteigening voor fietspaden
> Gouden spitsenduo Putzeys-Campo bezorgt FC Vrij stuntzege
> Foto van de week: sneeuwruimen met schop en ijzeren mand
> Verbroedering Arendonk scoort tweemaal op Kempen TV
> Dochter van sportschepen Bart Vosters is leniger dan haar pa
> Frituur Den Tits voldoet niet aan veiligheidsvoorschriften
> Van oud naar nieuw: geen Valken zonder Valkenhof
> Eugeen verkoopt dubbel zo veel geldbeugels dankzij euro
> Luc Reumers nieuwe hoofdtrainer Verbroedering Arendonk
> Filmpje van de week: Okido wint thriller van Ticino Merksem
> Foto van de week: familieportret rond beeld overleden vader
> Arendonkenaar gaat 'een toereke doen met de Joepie'
> Gedichtendag: publiceer je eigen gedicht op 'Arendonk blogt'
> Bestaat er behalve Limburggevoel ook een Kempengevoel?
> Gigantische kunstroof en homejacking in hoeve in Arendonk
> Van oud naar nieuw: ook Arendonk heeft eigen Lourdesgrot
> Bob Van Laerhoven schrijft boek over pesten in eigen jeugd
> KFC Verbroedering Arendonk wint, maar trainer stopt ermee
> Weduwe Mariet onthult borstbeeld hofschilder Louis Van Gorp

Archieven per maand:
| maart 2009 | februari 2009 | januari 2009 | december 2008 | november 2008 | oktober 2008 | september 2008 | augustus 2008 | juli 2008 | juni 2008 | mei 2008 | april 2008 | maart 2008 | februari 2008 | januari 2008 | december 2007

Arendonk blogt

  • Eddy Meulemans blogt over Arendonk.

    Eddy (°1970) woont al sinds zijn geboorte in Arendonk. Hij weet er elke steen liggen en kent alle ambachtelijke schoenmakers in het dorp persoonlijk. Hij werkt als freelance journalist bij Het Nieuwsblad, probeert al dertig jaar deftig tegen een leren bal te trappen bij KFC Verbroedering Arendonk en droomt ervan om in anderhalf uur naar de top van de Mont Ventoux te fietsen. Is altijd een dromer geweest.

Zoeken

Nieuws uit arendonk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!