Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Spring snel op de blogtrein! We zijn al vertrokken...

Hallo,Vertrekkende_trein_2

Ik ben Alain Trappeniers.Ik ben journalist voor de krant en jullie gastheer op deze blog. Graag had ik samen met jullie een mooi verhaal geschreven over het dagelijkse reilen en zeilen in Begijnendijk.

Heb je verhalen, grote en kleine, over het dagelijkse leven in de gemeente, jouw straat, jouw buurt, jouw vereniging? Deel het met de andere inwoners van Begijnendijk en met mij. Ik nodig jullie van harte uit om al jullie activiteiten, gebeurtenissen, ideeën, teksten, foto's, videomateriaal en audiofragmenten  door te sturen naar begijnendijk@nieuwsblad.be.

Ik zorg er dan voor dat alles netjes op de blog komt zodat we samen kunnen genieten, discussiëren, leren, vertellen.

Spring snel op de blogtrein! We zijn al vetrokken. Kom snel terug kijken want ik heb binnenkort nieuws over Begijnendijk!

Groetjes,

Alain Trappeniers

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e554e968548833 Listed below are links to weblogs that reference Spring snel op de blogtrein! We zijn al vertrokken...:

Reacties

Laat een reactie achter


Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!