Home  Regio  begijnendijk  begijnendijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Begijnendijk?
Laat het weten aan: Alain
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Wetenschappelijk onderzoek naar alcohol-en drugsconsumptie in Begijnendijk

Drugs_3 Een aantal weken geleden hebben een groot aantal bewoners van de gemeente een enquêteformulier in de bus gekregen van dokter Bellon uit Begijnendijk. In de brief vraagt de arts om een aantal vragen te beantwoorden rond het persoonlijk gebruik van alcohol, tabak en cannabis.

Dokter Bellon heeft al een groot aantal antwoorden ontvangen. Via deze weg zou hij diegenen die de vragenlijst nog niet hebben ingevuld willen vragen dit toch nog te doen. Je kan de ingevulde papieren binnenbrengen bij jullie huisarts in Betekom of Begijnendijk of per post (je hoeft niet te frankeren) op sturen.

Wat vinden jullie van dit initiatief? Vinden jullie het goed of niet goed of zit je standpunt ergens tussenin? Laat het ons weten.

Groeten,

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010534a994cf970b Listed below are links to weblogs that reference Wetenschappelijk onderzoek naar alcohol-en drugsconsumptie in Begijnendijk:

Reacties

Laat een reactie achter


Begijnendijk blogt

  • Alain Trappeniers blogt over Begijnendijk

    Alain (°1972) is sinds april 2008 neergestreken in Begijnendijk. Hij is geboren en getogen Kempenaar. Hij studeerde rechten. Na een jarenlange carrière in de telecomsector wilde hij wat anders. Hij behaalde een diploma journalistiek en startte als zelfstandig journalist voor het Nieuwsblad in juni 2008. Hij apprecieert een goed boek, houdt van verre reizen en Johnny Cash.

Zoeken

Nieuws uit begijnendijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!