Home  Regio  deinze  deinze blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Deinze?
Laat het weten aan:
Stefaan, Eddy, Willy of Kurt
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Omloop Het Nieuwsblad voor dames

Wielrennen logo Op zaterdag 28 februari 2009 wordt de wielerwedstrijd 'Omloop Het Nieuwsblad Dames Elite' verreden. Deze wedstrijd heeft de stad Gent als start- en aankomstplaats en heeft tevens 2 doortochten op het grondgebied Deinze.


Het officiële startschot wordt gegeven in Drongen om 11.45 u op de Deinsesteenweg (N466). Bij de 1e doortocht worden de deelneemsters verwacht omstreeks 11.53 u langsheen de Leernsesteenweg  (N466)en de Burgemeester Van Crombrugghelaan (N437), richting Deurle.


Bij de 2e doortocht wordt de karavaan verwacht omstreeks 12.06 u langs de grensscheiding  tussen Nazareth en Astene, via de Oude Heirweg, Karrewegstraat, oversteek Gaversesteenweg aan het kruispunt Prijkels,Karreweg, E3-laan. De renners verlaten Deinze langs de Oudenaardsesteenweg richting Kruishoutem.

Reacties

Laat een reactie achter


Deinze blogt


  • Eddy Lefevre stond aan de wieg van de vrije radio Tequila en was jarenlang leerkracht aan het Sint-Vincentius- en Vrij Handelsinstituut in Deinze.

    Stefaan De Groote is geboren en getogen Deinzenaar. Hij publiceert over heemkundige onderwerpen en werkt als beleidsmedewerker buitenlandse zaken bij de Vlaamse overheid.

    Willy Tack was lange tijd schepen in Deinze en in zijn jonge jaren stond hij in het doel bij Racing-White en SK Deinze.
    Kurt is geboren en getogen Deinzenaar. Medewerker van Lokale Radio Tequila en medeorganisator van Truck-Fun Deinze. Onder het pseudoniem © foto Kurt maakt hij foto's van alles wat er leeft en beweegt in Deinze.

Zoeken

Nieuws uit deinze

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!