Home  Regio  deinze  deinze blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Deinze?
Laat het weten aan:
Stefaan, Eddy, Willy of Kurt
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Start Running Maart - Mei 2009

Logo lopen Bij Start Running wordt ernaar gestreefd, gedeeltellijk individueel maar ook gedeeltelijk onder begeleiding, gedurende 11 weken de conditie op te bouwen zodat men 5 km kan joggen, zonder te stappen. Zo gaat het wintervet er vlot af en ga je fit de zomer tegemoet. Dat Start Running-programma is geschikt voor alle startende lopers, er is geen basisconditie vereist!

 

De looptrainingen vinden plaats op donderdag van 9 – 10 u in het recreatiedomein ‘De Brielmeersen’ op de volgende data: 5, 12, 19 en 26 maart 2009, 2, 23 en 30 april 2009 en 7, 14 en 28 mei 2009

 

Het kost voor Deinzenaars €15 en voor niet-Deinzenaars €20. Een verzekering is inbegrepen.

 

Meer Info op sportdienst@deinze.be  of  tel.: 09 381 96 52 of 09 381 96 60

Reacties

Laat een reactie achter


Deinze blogt


  • Eddy Lefevre stond aan de wieg van de vrije radio Tequila en was jarenlang leerkracht aan het Sint-Vincentius- en Vrij Handelsinstituut in Deinze.

    Stefaan De Groote is geboren en getogen Deinzenaar. Hij publiceert over heemkundige onderwerpen en werkt als beleidsmedewerker buitenlandse zaken bij de Vlaamse overheid.

    Willy Tack was lange tijd schepen in Deinze en in zijn jonge jaren stond hij in het doel bij Racing-White en SK Deinze.
    Kurt is geboren en getogen Deinzenaar. Medewerker van Lokale Radio Tequila en medeorganisator van Truck-Fun Deinze. Onder het pseudoniem © foto Kurt maakt hij foto's van alles wat er leeft en beweegt in Deinze.

Zoeken

Nieuws uit deinze

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!