Home  Regio  deinze  deinze blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Deinze?
Laat het weten aan:
Stefaan, Eddy, Willy of Kurt
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Soraya Wancour uit Petegem schittert tijdens voorronde Kunstbende

Onlangs was er in de Vooruit in Gent een voorronde van de tiende editie van de Kunstbende. Opnieuw waagden enkele jongeren uit Deinze hun kans. De Kunstbende is een wedstrijd in diverse disciplines voor iedereen van 13 tot 19 jaar. Er zijn voorrondes over heel Vlaanderen.

Wancour Voor Soraya Wancour werd haar droom werkelijkheid want ze won bij de editie mode en mag dus op 8 en 9 mei in de Ancienne Belgique en de Bozar haar kansen  verdedigen. Ze wordt bovendien nog eens beloond met een workshop mode waar ze haar vaardigheden verder kan uitdiepen.

Soraya Wancour is net 18 jaar geworden en studeert in het zesde jaar toegepaste beeldende kunst Sint-Lucas in Gent. Ze hoopt er af te studeren en zich verder te bekwamen in mode. Haar creatie in Gent met als titel haar 'In Tussen Tijd' weerspiegelde de overgang van pubertijd naar volwassen zijn. Vier jongens en vier meisjes presenteerden het werk. De jury was onder de indruk en noemde haar performance een verfijnde choreografie die de term 'modeshow' overstijgt. 

Foto Gaby De Vos

Alice in Wonderland

Alice-in-wonderland 


In de bibliotheek van Deinze loopt een tentoonstelling van Liliane De Gryse.             

                       
ACHTER DE SPIEGEL : ALICE IN WONDERLAND


Liliane De gryse is cursiste aan de Stedlijke Academie voor Schone kunsten.


Deze tentoonstelling is te bezichtigen van 2 maart tot 25 maart 2009.

In de Bib van Deinze op:

maandag van 14 uur tot 18 uur
dinsdag van 14 uur tot 20 uur
woensdag van 10 uur tot 18 uur
donderdag van 14 uur tot 20 uur
vrijdag van 14 uur tot 20 uur
zaterdag van 10 uur tot 13 uur

Winnaars Groot Nederlands Dictee in Deinze

OEBOSS0716 

Op de foto de winnaars in de verschillende categorieën van het Groot Nederland Dictee.
Vooraan een afvaardiging van het bestuur met in het midden de voorzitter Mevr. Lut Oppeel.

Vooruit speelt 'Midzomernachtsdroom' van Shakespeare

Midzomernachtsdroom


Theatergroep Vooruit viert gedurende een vol jaar zijn 150-jarig bestaan. In 2008 begonnen de festiviteiten reeds met de producties ‘Gezin van Paemel’ en ‘SmallTown’. Met de overwinning van Jeugdafdeling Crea, die zelf ook al 30 jaar bestaat, op het Gulden Spot–tornooi verkeert de vereniging zelfs al in een soort overwinningsroes. Maar op hun lauweren rusten doen ze niet daar in zaal Palace.


Shakespeare moet de apotheose vormen voor het feestjaar op de planken, want er zijn ook nog andere activiteiten gepland. De grote bezetting was één van de doorslaggevende redenen om dit prestigieuze repertoirestuk te selecteren als feestproductie. De megaproductie van de romantische komedie ‘Midzomernachtsdroom’ wordt immers een gemeenschappelijk project van Vooruit en Crea. Er zal dus een indrukwekkende cast op het podium staan (foto). Aan beroepsregisseur Koen De Ruyck om alles in goede banen te leiden. Vooruit speelde het stuk al eens in november 1985. Karel Smets situeerde de actie toen in Central Park in Manhattan, New York City.


Wie Shakespeare alleen kent van Hamlet, King Lear en Othello moet wel beseffen dat dit stuk een lichtvoetige komedie is, waarin ‘de maan, de humor en het liefhebben’ het leidmotief vormen. Het stuk vertelt wat liefde met de mensen doet, emotioneel, chemisch en fysisch.


Het stuk speelt in het antieke Athene. Drie verhaallijnen doorkruisen elkaar in dit toneelstuk. Vooreerst volgt het publiek de liefdesperikelen van de Atheners, met twee jonge koppels in de hoofdrol. Als Hermia en Lysander willen trouwen, breekt de veer bij vader Egeus, die Demetrius als ideale bruidegom naar voren heeft geschoven. Egeus gaat verhaal halen bij de hertog die desnoods de doodstraf mag uitspreken. Shakespeare schetst hiermee de klassieke Atheense samenleving waarin de vrouw moet gehoorzamen. Hij komt op die manier op voor de rechten van de vrouw. Het publiek herkent in deze verhaallijn ook het universele thema van jongeren die fulmineren tegen het ouderlijke gezag. Lysander stelt zijn geliefde voor te vluchten en van de liefde te gaan leven. Zo gebeurt het ook. Tot de Atheense verhaallijn behoort ook het huwelijk van Theseus. Volgens regisseur De Ruyck is dat ook weer typisch voor Shakespeare: ‘In zijn tragedies sterven alle personages op het einde van het stuk, in zijn komedies trouwen ze allemaal.’


De tweede verhaallijn brengt de werklieden in beeld die te dom zijn om gras te laten groeien, maar wel een toneelstuk willen opvoeren om het huwelijk tussen hertog en hertogin op te luisteren. Met dit clowneske gedeelte wilde Shakespeare wat lichtvoetige episodes brengen tussen de twee andere, meer dramatische, verhaallijnen. Het deel over de onmogelijke liefde tussen Pyramus en Thysbe is een doorslag van het Romeo en Julia-verhaal en dus herkenbaar voor het publiek.


In een derde verhaallijn volgt het publiek het wel en wee van het koppel Oberon en Titania, koning en koningin van de elfen. Zij zijn het voorbeeld bij uitstek van een passionele relatie waarin de emotie de ratio volledig domineert. “Fantastische seks, dat zeker, maar laat ze geen vijf minuten samen in de keuken staan, of het is vlammende ruzie”. Door die relatie toe te schilderen aan een oppermachtig koppel, zet Shakespeare de kleinmenselijke kanten ervan nog dikker in de verf. Toch wordt het nooit een karikatuur. “Ik had er een heel burlesk koppel kunnen van maken, maar daar paste ik voor. Ik opteerde voor de poëzie van de pure emotie”, weet Koen De Ruyck, die in Oberon een soort Marlon Brando–figuur ziet.


De voorstellingen hebben plaats in zaal Palace op de Markt in Deinze, op zaterdagen 28 februari, 7 en 14 maart en op vrijdagen 6 en 13 maart, telkens om 20 u. Afsluitend is er een zondagnamiddagvoorstelling op 15 maart om 15 u. Reserveren kan op reservatie@vooruitdeinze.be . Tickets kosten €9,5 voor volwassenen en €8 voor studenten en senioren.


Info over acteurs, regisseur en auteur:

www.vooruitdeinze.be

Regisseur Koen De Ruyck

William Shakespeare

Een Midzomernachtsdroom 

 

© foto kurt

Spellennamiddag (6-12 jaar) in het Museum van Deinze

Naar aanleiding van de tentoonstelling “Binnen Spelen. Buiten Spelen. Géén vervlogen droom!” wordt op 25 februari 2009 in het Museum van Deinze en de Leiestreek een toffe spelnamiddag georganiseerd.

Wie van jullie kan nog knikkeren op de oude, traditionele manier en hoe moet je een tol nu precies opwinden zodat die zo lang mogelijk blijft draaien?

Jullie grootouders hebben vast en zeker met bikkels gespeeld, maar heeft één van jullie ze ooit al echt in z’n handen gehad?

Oude en nieuwe spelletjes worden uitgetest, gekeurd en al dan niet tijdloos bevonden. Vanzelfsprekend zijn ook de bekende gezelschapspelletjes aanwezig.

Ken je de spelregels niet goed meer? Geen paniek! Die hebben wij voor handen.

Voor één keer zit het speelgoed niet achter de vitrines en zijn het niet alleen de museummedewerkers die ermee mogen spelen.

De spellennamiddag  op woensdag 25 februari gaat door van 14u tot 16u30. Vergeet je niet in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt.

Dat kan telefonisch (09/381.96.70) of per mail (museum@deinze.be).

Breng ook een vieruurtje mee, want van al dat spelen krijg je beslist honger!

Voel je je als ouder of grootouder een beetje verwaarloosd na het lezen van het bovenstaande?

Niet gevreesd, de tentoonstelling “Binnen Spelen. Buiten Spelen. Géén vervlo- gen droom!” loopt nog tot 1 maart 2009. Kom ze bezichtigen en voel je voor even opnieuw kind.

De tentoonstelling roept de tijd van toen moeiteloos op en plaatst je ongetwijfeld met een gevoel van nostalgie terug in het heden.

Praktische informatie: Museum van Deinze en de Leiestreek
Lucien Matthyslaan 3-5, 9800 Deinze • Tel: 09/381.96.70
Fax: 09 381 96 79 • E-mail: museum@deinze.be

Open : weekdagen 14-17.30u - za, zo en feestdagen 10-12u en 14-17u.
Maandag gesloten.

Leie Lekker Land 2009

Toerisme Leiestreek (1) (768 x 576)

 

Toerisme Leiestreek vzw en VVV Leiestreek vzw riepen gisteren de pers samen in het gemeentehuis van St.-Martens-Latem om de plannen voor het jaar 2009 bekend te maken. Het label “Leiestreek” heeft ondertussen aan onze streek een eigen identiteit gegeven en dat is grotendeels te danken aan deze verenigingen en aan hun promotionele acties en publicaties.


Beide organisaties worden wel eens met elkaar verward. Toerisme Leiestreek behartigt de toeristische belangen van de 29 Vlaamse Leiegemeenten, 23 in West-Vlaanderen en 6 in Oost-Vlaanderen, met samen ongeveer 524.000 inwoners. De Leie of de 'Golden River' ontspringt in Lisbourg in Frankrijk en stroomt via Wervik Vlaanderen binnen om daarna oostwaarts verder te vloeien tot haar monding in de Schelde in Gent. Drie van de Oost-Vlaamse Leiegemeenten, Zulte, Deinze en St.-Martens-Latem, hadden vroeger al samen een vereniging gesticht die het toerisme in die gemeenten moest bevorderen: de VVV Leiestreek met zijn infokantoor op de Markt in Deinze. VVV Leiestreek heeft zijn eigen werking, onder de koepel van Toerisme Leiestreek. Aan de Franse kant van de grens streeft de Franse zusterorganisatie, Lys sans Frontières, hetzelfde doel na.


Blikvanger voor het nieuwe werkjaar is een vernieuwde versie van 'Leiekantjes 2009' . Deze Leiepocket telt meer dan 200 pagina’s en bevat alle nuttige informatie voor de toerist in de Vlaamse Leiestreek. De Nederlandse versie werd gedrukt op 70.000 exemplaren, de Franse op 15.000 stuks. Het accent ligt op streekthema’s, zoals fietsen, wandelen en varen maar ook kunst een cultuur, industrieel erfgoed en musea en alles overgoten met een vleugje gastronomie. Elke gemeente heeft zijn eigen pagina.


'Leie Lekker Land 2009. De smakelijkse ontdekkingstochten'  is een brochure van 32 pagina’s die wordt verspreid op 35.000 exemplaren. Zij toont een uitgebreid aanbod van smakelijke ontdekkingstochten in de Leiestreek: sneukeltochten, culinaire wandelingen, charmante picknickplaatsjes, terrasjes aan de waterkant of heerlijke brouwerijbezoeken, gecombineerd met of gekaderd in de zomerboottochten, groepsarrangementen of verblijfsarrangementen.


Van 27 juni tot 1 september organiseert Toerisme Leiestreek opnieuw de lekkere zomerboottochten op de Leie, de Schelde en de kanalen. De brochure hiervoor verschijnt half maart. Nieuw zijn hier de ‘lekkere tochtjes’ met de Oude Tjalk, een klein vrachtschip dat werd omgebouwd tot een gezellig passagiersbootje. Voor het 6e Fietsfeest Leiestreek op 5 juli komt er in mei nog een fietsfeestbrochure.


VVV Leiestreek publiceert ook dit jaar weer zijn viertalige Evenementenkalender 2009, met daarin niet minder dan 150 festiviteiten die in Zulte, Deinze en St.-Martens-Latem te beleven vallen. Deze Evenementenkalender kan ook online geraadpleegd worden.

 

De VVV organiseert, naar aanleiding van de tentoonstellingen over de Astense schilder Emile Claus in het Museum voor Schone Kunsten in Gent en in het Museum van Deinze en de Leiestreek, van 21 maart tot 21 juni de ‘Clausroute’. Via het fietsnetwerk zijn beide locaties gemakkelijke te bereiken doorheen de landelijke Leiestreek. Vijftien locaties die een rol speelden in het oeuvre van Emile Claus worden in een aparte folder toegelicht.


Ook in 2009 plaatst Toerisme Leiestreek ongekende en charmante dorpen in de kijker met de grensoverschrijdende regionale actie 'Dorpen in de kijker'. In 2009 staat Bachte-Maria-Leerne in de schijnwerpers. Het charmante Bachte-Maria-Leerne is één van de mooiste Leiedorpjes van Vlaanderen. In 2010 zal het de beurt zijn aan Machelen.


Valérie Heyman is nog tot 1 maart regiocoördinator van Toerisme Leiestreek. Dan wordt zij opgevolgd door Dieter Depraetere, uit Grammene, die tot dan nog even regiomanager Scheldeland is.


Alle info over de Leiestreek vind je op deze websites:

www.toerisme-leiestreek.be

www.vvvleiestreek.be

www.lys-sans-frontieres.org

Jeugdtheater Crea valt in de prijzen met 'SmallTown'

Crea - SmallTown2


 

Deinze mag fier zijn op het jeugdtheater Crea dat vorige zondag aan het feest was tijdens de prijsuitreiking van “de Gulden Spot 2009”, het tornooi van Open Doek vzw, de landelijke koepel voor amateurtoneel. Van de maar liefst 5 nominaties kon het er ook twee verzilveren. De erkenning van de Vlaamse toneelkoepel geeft het 150–jarig jubileum van theatergroep Vooruit Deinze nog wat extra glans. “Het tornooi heeft als doel het stimuleren en het waarderen van de kwaliteit van de toneelprestaties in al zijn deelaspecten”, luidt het reglement.


Eind november bracht Crea het experimentele ‘SmallTown’ op de planken van zaal Palace in Deinze. Het verhaal over doordeweekse families met verborgen agenda’s imponeerde jong en oud door een trefzekere regie van Eline Goetgeluk en een verbluffend samenspel van een tiental jonge theatertieners. Dat ontging ook de jury van het jeugdtornooi De Gulden Spot niet die het ontluikende SmallTowntalent met 5 nominaties bedacht: de beste vrouwelijke hoofdrol voor Sofie Van Lerberghe en Fien De Baere, de beste mannelijke hoofdrol voor Michiel Bogaert, de beste mannelijke bijrol voor Lucas Van Hooreweghe, de beste vorming en groepsprestatie.


Alle Oost-Vlaamse amateurverenigingen konden deelnemen aan de wedstrijd, maar het tornooi werd een triomftocht voor het Deinse Smalltown, dat ook effectief twee toneeloscars in de wacht sleepte. Naast een beste mannelijke hoofdrol voor Michiel Bogaert, won Crea ook de Gulden Spot voor de beste vormgeving, een opsteker voor het strakke toneelspel van de voltallige cast.


“Barok is aan mij niet besteed”, vertelt een fiere regisseur Eline Goetgeluk, die met dit SmallTown project ook de toon heeft gezet voor gelijkaardige experimenten bij toneelkweekvijver Crea. “We wilden onze adolescenten eens de kans geven alle registers open te trekken in een volwassen productie.” Die adolescenten waren Michiel Bogaert, Fien De Baere, Ellen Devos, Fien Foubert, Henri Langeraert, Tess Minnens, Domingo Spriet, Lucas Van Hooreweghe, Sandy Van Laeken, Lisa Van Renterghem, Jonas Van Vynckt, Fran Vandermeersch, Eline Vanlerberghe, Sofie Vanlerberghe en Elias Vertenten.


Ook in het verleden bleek het jongvolwassen zijspoor bij Crea al een succesformule te zijn. Twintig jaar geleden werd de productie “De Kale Zangeres” van Ionesco in een regie van Steve De Schepper overladen met prijzen zoals de cultuurtrofee van Deinze, het eenakterfestival en het Defrennejuweel. De tienergeneratie van toen speelt vandaag nog steeds toneel in Deinze.


“Het succes van SmallTown smaakt dan ook naar meer”, besluit voorzitster Silvie Detavernier.

Deinse kolonialen in de Congo van Leopold II

De Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS) organiseert, in samenwerking met de Kring voor Geschiedenis en Kunst van Deinze en de Leiestreek en het Davidsfonds- Deinze een voordracht:

                     “ Deinse kolonialen in de Congo van Leopold II”

“Voordracht over de Congo-Vrijstaat en de rol die Deinzenaren er in speelden” door prof. dr. em. Daniël Vangroenweghe

Op donderdag 5 maart, om 20u, houdt prof.em.dr. Daniël Vangroenweghe een voordracht  in de kelder van de Deinse Bibliotheek op de Markt.

Hij is historicus en dr. in de culturele antropologie en geldt in Vlaanderen als een kenner van Congo ten tijde van Leopold II. Daniël Vangroenweghe (°1938) was medewerker van het Museum voor Midden-Afrika in Tervuren en professor aan de Gentse universiteit, waar hij werkte tot en met 2007.  Zijn bekendste boek ‘Rood rubber’ uit 1985 en herdrukt in 2004 deed toen nogal wat stof opwaaien.
      
Daniël Vangroenweghe
zal het hebben over de Congo-Vrijstaat, die als privédomein van Leopold II in Afrika, in 1908 - onder binnenlandse en buitenlandse druk tegen het regime - werd overgenomen door de Belgische Staat.

In die woelige beginjaren van de kolonisatie waren een aantal inwoners van Deinze actief in de Congo-Vrijstaat. De bekendste zijn Jules Van Dorpe en Desiré Scheerlinck. Er zal worden ingezoomd op hun rol.
Beiden waren militair. Van Dorpe was ook een belangrijke bestuurder en zou uitgroeien tot een  belangrijke pion van de Belgische koning in de Congo-Vrijstaat.  

Inkom 3 euro: gratis drankje is voorzien.

Voor bijkomende info:

· Peter Parmentier, tel. 09/38.000.34
· Willy Jonckheere, tel. 09/386.32.78
· Lut Mannaerts-Oppeel, tel. 09/386.01.52

Laatste keer DeinzeLacht

Les Flamiches Noirs (295 x 232) Op zaterdag 7 februari heeft de laatste voorstelling van het tweede seizoen van DeinzeLacht plaats. Les Flamiches Noirs sluiten met hun burleske komedie van internationale allure het humoristische klavertje vier op een lichtvoetige en hilarische manier af.


Met Philippe De Maertelaere, bekend van Wurre Wurre en Caveman, Yvo Mentens (Anno Vitale) en de internationaal gelauwerde regisseur Jozef Houben (van o.m. The Right Size) schuilt achter deze Vlaams-Franse coproductie een team gelijkgestemden dat mooie adelbrieven uit het visueel-fysieke theater kan voorleggen.


De Maertelaere geniet van het trio de grootste bekendheid als de helft van het bekende Vlaamse duo Wurre Wurre. Met hun visueel absurde humor toerden ze in de jaren ‘90 de wereld rond, van Canada tot Afrika en van Japan tot Nieuw-Zeeland.


Les Flamiches Noirs is een burleske komedie van de puurste soort. Twee stoelen, een tafel, een paravent, twee personages en een lege fles. Wat hen in leven houdt is de dagelijkse krant. Ze spelen wat er gedrukt staat. Ze creëren hun eigen werkelijkheid door krantenberichten na te spelen. Het leven bladert zo voorbij. Tot op een dag… Het lezen van uw dagelijkse krant zal hierna nooit meer hetzelfde zijn.


Het wordt een hilarische voorstelling die op lichtvoetige wijze de futiliteit van ons dagelijks bestaan ontmaskert. Daar zorgen de burleske, onschuldige personages voor met hun tot in het absurde doorgevoerde logica en de schaarse doch totaal ontspoorde dialogen. Ze spreken de taal van Jacques Tati, Buster Keaton, Bolek Polivka, de Marx Brothers en Wurre Wurre.


Lachsalvo’s zullen weer niet uit de lucht zijn op zaterdag 7 februari om 20.30 u in zaal Palace op de Markt in  Deinze.


Een voorproefje 

 

Toneelvereniging Vooruit en vtbKultuur Deinze organiseren volgend winterseizoen, in samenwerking met de Cultuurdienst van de Stad Deinze, een derde editie van het humorfestival DeinzeLacht. Vier humoristische voorstellingen van internationale klasse volgens het beproefde recept.

Donderdag 29 janauri - Gedichtendag.

Persconferentie 7.10.2008 (3) 

Vlaanderen en Nederland houden op donderdag 29 januari een 'Gedichtendag'.

Bij deze gelegenheid volgend gedicht van Martin Carrette. (foto)


ars poëtica*

horror vacui
angst voor het lege blad

wit snijdt hard en scherp
een afgelijnd vlak uit de tafel

ligt in wit licht een strak leeg blad

een raam negatief in de nacht, bloot
als een jonge naakte, onaangeraakt

tussen vrees en verlangen, kalkmuren,
wit als een cel, waar wachten gebeurt:

dan het griffen en krassen, namen,
twijfel over hun diepgang, het tellen.

ja, het is wit een woordeloos wachten
op schaars ingesneden schoonschrift


Dit gedicht is uit:
echo's van raveel e.a.
twaalf triptieken
Martin Carrette

Antwerpen: Berghmans Uitgevers, 2008

* Ars poëtica maakte deel uit van de inzending bekroond met de Poëzieprijs in Merendree in 2007.

Oudere berichten:
> Ghesquière speelt zondag tegen SK Ronse
> Omloop Het Nieuwsblad voor dames
> Vlaams Belang voert actie op de markt van Deinze
> Morgen verkeersveilige dag in Oost-Vlaanderen
> Cursus imker door bieëntelersbond Sint-Ambrosius Deinze
> Vraag over 'Infokrant' na de gemeenteraad
> Shakespeare in Deinze
> LDD Deinze vindt dat de stad geen visie heeft over windenergie
> O.C.M.W.-raad op dinsdag 3 maart 2009
> Verschillende inbraken tijdens het voorbije weekend.
> Succes voor Politiezone Deinze/Zulte.
> Het gebeurde in Deinze
> Biba en Etcetera gaan dicht
> Volgende week is het Week van de Vrijwilliger
> Met vtbKultuur naar de Adriatische Kust
> Winnaars Groot Nederlands Dictee in Deinze
> Kalender Verenigingen
> Domein Brielmeersen helpt de lagere scholen van Deinze met hun schoolfactuur
> Spoorloos verdwenen na ongeval
> Verkeersongevallen met zwakke weggebruikers

Archieven per maand:
| maart 2009 | februari 2009 | januari 2009 | december 2008 | november 2008 | oktober 2008 | september 2008 | augustus 2008 | juli 2008 | juni 2008 | mei 2008 | april 2008 | maart 2008 | februari 2008 | januari 2008 | december 2007 | november 2007 | oktober 2007 | september 2007 | augustus 2007 | juli 2007 | juni 2007 | mei 2007 | april 2007

Deinze blogt


  • Eddy Lefevre stond aan de wieg van de vrije radio Tequila en was jarenlang leerkracht aan het Sint-Vincentius- en Vrij Handelsinstituut in Deinze.

    Stefaan De Groote is geboren en getogen Deinzenaar. Hij publiceert over heemkundige onderwerpen en werkt als beleidsmedewerker buitenlandse zaken bij de Vlaamse overheid.

    Willy Tack was lange tijd schepen in Deinze en in zijn jonge jaren stond hij in het doel bij Racing-White en SK Deinze.
    Kurt is geboren en getogen Deinzenaar. Medewerker van Lokale Radio Tequila en medeorganisator van Truck-Fun Deinze. Onder het pseudoniem © foto Kurt maakt hij foto's van alles wat er leeft en beweegt in Deinze.

Zoeken

Nieuws uit deinze

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!