Home  Regio  dilbeek  dilbeek blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Dilbeek?
Laat het weten aan:
Jan
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Bigardo Bulls behalen klinkende overwinning

Derby-800 Vrijdagavond kwamen er in de Brusselse zaalvoetbalcompetitie maar liefst 150 toeschouwers opdagen om de derby tussen de Bigardo Bulls (foto) en Carmen Chill bij te wonen. De topper in de B-reeks werd uitzonderlijk geleid door 2 scheidsrechters, die beiden uitstekend werk hebben verricht.


De Bulls namen een felle start en stonden in een mum van tijd op een 4-0 voorsprong. Carmen Chill kon nog tegenprikken onder luid applaus van de supporters, maar aan de rust stond het uiteindelijk toch 5-1.
Na de rust bleef de stand lang ongewijzigd, tot Carmen Chill nog een doelpunt kon meepikken. De Bulls reageerden onmiddellijk en slaagden erin om nog een doelpunt aan de teller toe te voegen: 6-2. Doelman Melvin Buyl keepte een uitstekende partij en moest zich slechts 2x gewonnen geven. Het zou uiteindelijk 9-2 worden voor de thuisploeg (Bigardo Bulls).

 De talrijk opgekomen supporters zorgden voor een geweldige sfeer en maakten er een aangename en sportieve wedstrijd van. Het 'gratis vat' van Carmen Chill was al na 20 minuten geledigd.

Goals:


Bigardo Bulls: Kevin Buyl (3), Cedric Van Den Bosch (1), Stefan De Gusseme (1), Kris Herten (1), Frédéric Sadler (1), Greg (1) en Wim Stroobants (1)
Carmen Chill: Younes Louarahni (1) en Sam Meert (1)

Verslag van Kevin Buyl

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116853dfa6970c Listed below are links to weblogs that reference Bigardo Bulls behalen klinkende overwinning:

ReactiesLaat een reactie achter


Dilbeek blogt  • Jan Muylaert blogt over Dilbeek.

    Jan (55) is al een eeuwigheid met journalistiek bezig. BHV kent geen geheimen voor hem. De beginjaren van het CC Westrand, de actie Vlamingen Thuis, de Gordel: Dilbeek staat altijd vooraan. Die prominente plaats krijgt de levendige gemeente ook met een eigen blog.

Zoeken

Nieuws uit dilbeek

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!