Home  Regio  eeklo  eeklo blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Eeklo?
Laat het weten aan:
Marc Van Hulle
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Fredjes café voorgoed verdwenen

Fredjes2

Deze middag ging het vroegere café van Fredje Reychler, café Moderne, later De Legende van Fredjen, voorgoed tegen de vlakte om plaats te maken voor nieuwe winkels en appartementen. Tientallen oud-klanten van Ann en Jan, de laatste uitbaters van het legendarische volkscafé, sloegen de sloopwerken druk becommentariërend gade. Huisfotograaf Awbeir miste geen minuut van de afbraak en moest noodgedwongen nadien al dat stof eens doorspoelen... (foto Albert Everaert)

Reacties

Fredje's café is nu echt een legende geworden.
Vele Eeklonaars die net als mij menig uurtje doorgebracht hebben in dit echte volkscafé zullen met lede ogen aanschouwen hoe alweer een vertrouwd plekje in stof is opgegaan.

 bellissimo op 31 augustus 2008 om 00:41

Laat een reactie achter


Eeklo blogt

  • Marc Van Hulle blogt over Eeklo.

    Marc Van Hulle (°1962) werkt al meer dan twintig jaar bij deze krantengroep. Hij combineerde dit lang met het hoofdredacteurschap van het plaatselijke huis-aan-huisblad Taptoe Meetjesland, maar is nu aan de slag als manager PR en Communicatie bij het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo en Sijsele. Een rasechte Eeklonaar, die met echtgenote Ann, zoon Michiel (°1989) en dochter Jasmien (°1993) in de Galgenstraat woont. Marc kijkt graag televisie, houdt van lekker eten en van Club Brugge, in goede en kwade dagen.

Zoeken

Nieuws uit eeklo

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!