Home  Regio  eeklo  eeklo blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Eeklo?
Laat het weten aan:
Marc Van Hulle
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Yassmine gaat op TV uit de kleren voor goede doel

YassminedeclientDit is Yassmine Oulad Chaara. Negentien, woont in Eeklo, en het kan zijn dat ze bij de Cliént in Lochristi al uw haren geknipt, gewassen heeft.

Weliswaar niet in de outfit waarmee ze hier voor fotograaf Frederiek Vande Velde poseert.

Yassmine is geen exhibitioniste, maar doet samen met nog acht collega's van de salons in Lochristi en Gent mee aan het Eénprogramma De Naaktkalender, dat maandagavond op Eén te zien is. Daarin nemen twee teams het tegen elkaar op om op een originele manier naakt te gaan, en op die maniers smsjes en geld te verzamelen voor een goed doel. In het geval van De Cliént is dat goede doel De Vlaamse Diabetesvereniging.

'Er waren er van onze groep nog maar twee die elkaar naakt gezien hadden, gewoon omdat ze bij elkaar gelogeerd hebben. En één van hen is homo. Het is dus niet zo dat we elkaar dan van kop tot teen stonden te bekijken', klinkt het bij het verzamelde team.

Yassmine: 'Ik had er niet echt een probleem mee om naakt te gaan. Het was voor mij wel nieuw, het was de eerste keer dat ik me echt naakt aan iemand anders liet zien. En dan meteen een groepje collega's, en een heel camerateam. De eerste minuten nadat je die badjas heb laten vallen, doet het toch wel raar hoor. Ik had meer last van de camera's, dan met de idee dat mijn collega's mij zagen. Al met al vond ik het wel leuk, een beetje spannend. Je bent wat nieuwsgierig hoe de anderen op jou zullen reageren, je kijkt ook wel naar de anderen. Het gaat tenslotte om lichaamsdelen die normaal gezien bedekt blijven hé. Schaamte of zo had ik niet, ik ben best wel tevreden over mijn borsten hoor!'

Het team van De Cliént kijkt maandagavond in taverne Reinaert in groep naar de uitzending. In geval van winst komt er ook een cameraploeg langs maandagavond. Reinaert is dan ook uitzonderlijk open op maandag. Iedereen is welkom om op groot scherm te komen kijken hoe het team het er van af brengt.

De naaktkalender. Een, maandagavond om 20u40.

Zie ook De Gentenaar van morgen maandag.

Reacties

Laat een reactie achter


Eeklo blogt

  • Marc Van Hulle blogt over Eeklo.

    Marc Van Hulle (°1962) werkt al meer dan twintig jaar bij deze krantengroep. Hij combineerde dit lang met het hoofdredacteurschap van het plaatselijke huis-aan-huisblad Taptoe Meetjesland, maar is nu aan de slag als manager PR en Communicatie bij het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo en Sijsele. Een rasechte Eeklonaar, die met echtgenote Ann, zoon Michiel (°1989) en dochter Jasmien (°1993) in de Galgenstraat woont. Marc kijkt graag televisie, houdt van lekker eten en van Club Brugge, in goede en kwade dagen.

Zoeken

Nieuws uit eeklo

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!