Home  Regio  eeklo  eeklo blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Eeklo?
Laat het weten aan:
Marc Van Hulle
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Parkeernood Guldensporenstraat tijdelijk gelenigd

Guldensporenparking Binnenkort starten de werken in de Guldensporenstraat. Het stadsbestuur had beloofd aan de bewoners dat er een tijdelijk parking zou komen zodat zij hun auto niet zo heel ver van hun huis zouden kunnen parkeren tijdens de werken. Op de oude terreinen van Sogeta, in Eeklo beter bekend als 'de vellenfabriek', is er nu een parking voorzien. Voor de bewoners van de Guldensporenstraat en omgeving houdt het stadsbestuur op woensdag 11 maart een informatievergadering. (foto Albert Everaert)

Reacties

2011 weer geweldig nieuws voor de bewoners van de guldensporenstraat / visstraat en zuidmoerstaat.
De bewoners van de guldensporenstraat kunnen niet langer op her terein van de fabriek staan toch niet deze die aan de rechterkant woond , wil je langer parkeren doe dat maar aan het parkeerterein dat er gaat komen achter de brantano dit geld ook voor voor alle omligende straaten zoals visstraat en zuidmoerstraat , ook een optie om te parkeren is in de burggravenstraat . Bewonerskaart NEEN dat kan niet , parkeer boetes brengen meer op

Men zegge het voort ,

Anoniem x op 28 maart 2011 om 19:28

Laat een reactie achter


Eeklo blogt

  • Marc Van Hulle blogt over Eeklo.

    Marc Van Hulle (°1962) werkt al meer dan twintig jaar bij deze krantengroep. Hij combineerde dit lang met het hoofdredacteurschap van het plaatselijke huis-aan-huisblad Taptoe Meetjesland, maar is nu aan de slag als manager PR en Communicatie bij het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo en Sijsele. Een rasechte Eeklonaar, die met echtgenote Ann, zoon Michiel (°1989) en dochter Jasmien (°1993) in de Galgenstraat woont. Marc kijkt graag televisie, houdt van lekker eten en van Club Brugge, in goede en kwade dagen.

Zoeken

Nieuws uit eeklo

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!