Home  Regio  eeklo  eeklo blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Eeklo?
Laat het weten aan:
Marc Van Hulle
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Eerste selectie Rock Rally een voltreffer

Rockrally 

De leerlingenraad van de tweede en derde graad ASO van het college Onze Lieve Vrouw ten Doorn organiseert deze week op twee middagen hun préselectiewedstrijd Rock Rally voor jonge muziekgroepen. Dinsdagmiddag stond de eerste selectie op het programma, en zoals de foto toont was er een massa volk om het concert bij te wonen. Donderdagmiddag treden opnieuw twee groepjes op voor een professionele jury. De winnaars mogen straks op het podium van Rock Oasis hun muzikale ding doen. De leerlingenraad zorgde niet alleen voor een ferme brok muziek, maar ook voor lekkere hotdogs... (foto Ewout Van De Genachte)

Reacties

Even een dipje,Marc of is er geen nieuws meer te rapen in Eeklo en omstreken? Het is al een tijdje geleden dat er hier nog iets nieuws verschenen is en dat is niet van uw gewoonte. Ik hoop dat alles in orde is met u en kijk vol verwachting uit naar enkele nieuwe berichtgevingen.

 bellissimo op 16 maart 2009 om 04:37

zwakken blog !!!

 Jos op 21 mei 2011 om 16:44

Dit is een foto van de rockrally van 3 jaar geleden. Het is dus niet zo dat je aan de hand van deze foto kan afleiden of er op de recentste editie van de Rock Rally veel volk was.

yo op 12 juni 2011 om 14:07

Laat een reactie achter


Eeklo blogt

  • Marc Van Hulle blogt over Eeklo.

    Marc Van Hulle (°1962) werkt al meer dan twintig jaar bij deze krantengroep. Hij combineerde dit lang met het hoofdredacteurschap van het plaatselijke huis-aan-huisblad Taptoe Meetjesland, maar is nu aan de slag als manager PR en Communicatie bij het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo en Sijsele. Een rasechte Eeklonaar, die met echtgenote Ann, zoon Michiel (°1989) en dochter Jasmien (°1993) in de Galgenstraat woont. Marc kijkt graag televisie, houdt van lekker eten en van Club Brugge, in goede en kwade dagen.

Zoeken

Nieuws uit eeklo

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!