Home  Regio  eeklo  eeklo blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Eeklo?
Laat het weten aan:
Marc Van Hulle
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
De Benjamin van Eeklo

Babyontheblog_gr

Benjamin Benjamin De Keukelaere werd op 1 juni 2008 geboren en woog bij zijn geboorte amper 1.280 gram, hij was 38 cm groot. Benjamin, het zoontje van Stijn De Keukelaere en Eveline Demeyer, verbleef 54 dagen op de dienst neonatologie in het AZ Alma. Papa en mama bedanken alle verpleegkundigen van die dienst voor de goede zorgen. De meter van Benjamin is Marleen Willems, de peter Noël Demeyer. Benjamin was dus écht de benjamin van Eeklo...

Eeklo kiest voor Xander en Julie

Babyontheblog_gr

Xander, vijf maal bij de jongens, en Julie, drie maal bij de meisjes, waren in 2007 de populairste babynamen in Eeklo. Verdienstelijk tweede bij de jongens waren Landers, Robbe, Arthur, Lars, Dylan, Nathan, Rune en Lennert, die elk twee maal werden gegeven. Bij de meisjes waren Zoë, Silke, Lisa, Laurien en Amélie ook twee maal de favoriete naam van kersverse papa’s en mama’s.

Vijf tweelingen op een rij!

Tweelingen

Met deze bijdrage kent de rubriek 'Baby on the blog' ongekende recordcijfers: op deze foto staan maar liefst 5 tweelingen die tussen 12 augustus en 4 september werden geboren en die momenteel in de materniteit van het AZ Alma aansterken en gewicht bijwinnen. Volgt u even mee: links op de foto zit Evelien De Wispelaere uit Eeklo met Kyano en Matheo Pattyn (papa Geert Pattyn ontbreekt); dan zien we staand Bart De Pauw en zittend Margot Hoste uit Kaprijke met Kato en Estée; vervolgens staand Kurt Colpaert en zittend Sarah Verhas uit Eeklo met Jules en Anaï; daarnaast staand Dimitry Boute en zittend Nathalie Van den Berghe uit Oostwinkel met Iljo en Fay; en tenslotte zittend Kelly Van de Walle uit Maldegem met Angelina en Jessica Jacobs (papa Wesley Jacobs ontbreekt).

Wilt u de papa's en mama's feliciteren met hun kroost, doe dat dan gerust in een reactie op dit bericht! Je mag het zelfs in tweevoud doen... En kent u nog baby's die on the blog willen: stuur ons gerust een foto met wat informatie en wij zorgen voor een wereldwijd geboortekaartje: eeklo@nieuwsblad.be.

Arne houdt stand tussen de tweelingen

Arne Arne De Baets, die op 8 september werd geboren in het AZ Alma, houdt zich als flinke jongen goed stand tussen al het tweelingengeweld dat hem omringt op de afdeling neonatologie van de materniteit. Hij is de zoon van Giovanni en Annelies De Baets-Minnaert uit Waarschoot. Pépé is Patrick Minnaert, mémé is Bianca De Baets.

Amélie Cnudde verkoos Eeklo boven Lochristi

Babyontheblog_gr

Amelie Papa Jan Cnudde en mama Sandra Goethals verhuisden begin juni van Eeklo naar Lochristi, maar voor de geboorte van hun dochter Amélie op 2 augustus om 11.20 uur kwamen ze toch terug naar ‘het gezellige Eeklo’. Amélie woog 2,870 kg en was 52 cm lang. De fiere meme is Huberta Audenaert, de trotse pépé Ivan Goethals.


Ook een (Eeklose) baby te melden? Stuur een foto en wat informatie naar eeklo@nieuwsblad.be en wij zorgen voor een wereldwijd geboortekaartje!

Dean is jongste van een viergeslacht
Babyontheblog_gr 
Dean Op zaterdag 21 juni 2008 werd Dean Verschelde geboren. Dean was bij zijn geboorte 55,5 cm groot en woog een flinke 4200 gram bloot. De trotse ouders zijn Birger Verschelde en Wendy de Wispelaere. Hiermee vormt Dean langs papa's zijde een viergeslacht in mannelijke vorm. De hele familie en nichtje Julie zijn dan ook heel trots op deze kleine spruit.
Lobke Boterberg is in goede handen

Babyontheblog_gr

Lobke_18_010708 Met enige trots willen wij u voorstellen aan Lobke Boterberg. Ze is geboren op zondag 29 juni om 15.20 uur, woog 2.670 gr en was 47 cmlang. De trotse ouders zijn Gino Boterberg en Ilse Batsleer. Fiere oma en opa, Andy Terny en Conny Van Speybroeck melden deze blijde gebeurtenis. Omringd door mama, papa, oma, opa, haar tantes Kim en Shana, nonkel Joerie, meter Mia en peter Thierry zal Lobke met de meeste liefde en beste zorg behandeld worden.

Lily Fiers is een VTBaby...

Babyontheblog_gr_2

Lily Op 26 juni werd Lily Fiers geboren. Ze was bij haar geboorte 49 cm groot en woog 2,89 kg. Haar papa en mama zijn Monika en Jeroen Fiers, de trotse grootouders zijn VTB-voorzitter Luc Fiers en zijn echtgenote Suzy Heene.


Ook zin in een wereldwijd geboortekaartje-met-foto? Stuur een berichtje en een foto van de pasgeboren (bij voorkeur Eeklose) baby naar eeklo@nieuwsblad.be en wij doen de rest. 

Milan heeft een trotse mémé

Babyontheblog_gr

Milan Mémé Brigitte Speeckaert meldt ons trots de geboorte van Milan, het broertje van Yoran en het tweede zoontje van Danny en Melissa Corteenray-De Windt. Milan werd geboren op 29 mei, zijn peter is Patrick De Windt.

Ook kersverse (Eeklose) baby's te melden: een mailtje naar eeklo@nieuwsblad.be met gegevens en foto volstaan voor een wereldwijd geboortekaartje...

Kyaro Coppens is onze nieuwste blogbaby

Babyontheblog_gr

Kyaro Op donderdag 24 april om 14.15 uur werd Kyaro Coppens geboren. Kyaro is het zoontje van Pieter-Jan en Melissa Coppens-Schyvynck. Kyaro woog bij de geboorte 3.820 gram en was 53 cm lang. Sonja Demeyer en Guido Coppens zijn de trotse meter en peter.

Oudere berichten:
> Groot Nederlands Dictee: de winnaars uit het Meetjesland
> Na de wijn, het (Valentijns)bier: Irma-bier
> Waar ligt 't Koerken?
> Erik Matthijs stopt als parlementair
> Kangoeroelijken langs de weg
> Kleuters op bezoek in het ziekenhuis
> Nog geen 20.000 Eeklonaren
> Stoefers zijn ook mensen...
> Sven Mallezie wint regiocompetitie
> Gaëlle Deschamps is beste junior journalist
> Marc De Waele maakt kunstwerk voor Pepsi Cola
> Sint-Antonius steunt gsm-actie Het Nieuwsblad
> Peperstraat ligt weer open
> Senioren vertellen kinderen over de oorlog
> Valentijntip: seks in je glas!
> Sven Mallezie nu de sterkste in Breda
> Vedettenparade op het stadhuis
> Stadhuis prijst MNM
> Gymclub Altis grossiert weer in medailles
> PTI-leerlingen herstellen waterschade in De Meidoorn

Archieven per maand:
| maart 2009 | februari 2009 | januari 2009 | december 2008 | november 2008 | oktober 2008 | september 2008 | augustus 2008 | juli 2008 | juni 2008 | mei 2008 | april 2008 | maart 2008 | februari 2008 | januari 2008 | december 2007 | november 2007 | oktober 2007 | september 2007 | augustus 2007 | juli 2007 | juni 2007 | mei 2007 | april 2007 | maart 2007 | februari 2007

Eeklo blogt

  • Marc Van Hulle blogt over Eeklo.

    Marc Van Hulle (°1962) werkt al meer dan twintig jaar bij deze krantengroep. Hij combineerde dit lang met het hoofdredacteurschap van het plaatselijke huis-aan-huisblad Taptoe Meetjesland, maar is nu aan de slag als manager PR en Communicatie bij het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo en Sijsele. Een rasechte Eeklonaar, die met echtgenote Ann, zoon Michiel (°1989) en dochter Jasmien (°1993) in de Galgenstraat woont. Marc kijkt graag televisie, houdt van lekker eten en van Club Brugge, in goede en kwade dagen.

Zoeken

Nieuws uit eeklo

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!