Home  Regio  evergem  evergem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Evergem?
Laat het weten aan: Ivan of Steven
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Beste Vlaamse musical van 2008 in CC De Stroming

MusicalHappy-Team, tot voor kort bekend als Happy-Event, organiseert op zaterdag 18 oktober een voorstelling van ‘The last 5 years’. Deze musical met Jan Schepens en Ann Van den Broeck in de hoofdrol, werd onlangs bekroond met vier awards op het Gala van de Vlaamse Musical.

Ronny Dekimpe van Happy-Team wil met deze musical de mensen op het puntje van hun stoel krijgen: ‘Onze vereniging heeft een humanitair doel en wil de strijd aangaan met armoede in eigen land. Naast het bedelen van voedselpakketten en het terug integreren van mensen in de maatschappij, willen we ook het beleven van cultuur betaalbaar maken. Hulpbehoevende mensen kunnen daarom aan halve prijs deze voorstelling meemaken.’

Meer info over de musical vindt u hier: www.thelastfiveyears.be 

Kaarten zijn te verkrijgen via www.ticketgang.be of via 0496/98.36.95. Tickets kosten vanaf 12.5 euro. Hulpbehoevenden moeten wel een attest kunnen voorleggen dat ze daadwerkelijk tot deze groep behoren.

Reacties

Laat een reactie achter


Evergem blogt  • Ivan Vanhove en Steven Verniers bloggen over Evergem.

    Ivan (°1945) woont al een kwarteeuw in Vierlinden. In een vorig leven was hij leraar en directeur van een school voor volwassenen. Hij is gehuwd en heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. Volleybal is zijn eerste hobby. Verder houdt hij van fietsen en reizen, vooral naar het Middellandse Zeegebied.

    Steven (°1977) is als licentiaat T.E.W. tewerkgesteld bij Imperial Meat Products. Hij woont sinds jaar en dag in Evergem, is gehuwd en vader van een zoontje. Voetbal is zijn grootste uitlaatklep, maar hij heeft ook een passie voor fietsen (vooral in bergachtige streken), lopen en informatica.

Zoeken

Nieuws uit evergem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!