Home  Regio  evergem  evergem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Evergem?
Laat het weten aan: Ivan of Steven
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Haal zelf uw diploma voetbaltrainer

Meer en meer wordt er verlangd dat (jeugd)trainers van een sportclub een diploma hebben. Hoe beter de trainers opgeleid zijn, hoe hoger de kwaliteit van de trainingen, hoe beter dat rendeert voor de jeugd. Goed opgeleide trainers bieden een meerwaarde voor zowel de sporters, de trainers zelf als voor de sportclub. In Sportcentrum Hoge Wal (Guldensporenlaan 34) start er op zondag 25 januari zo een cursus instructeur voetbal (getuigschrift B), georganiseerd door de Vlaamse Trainersschool.

Deze cursus heeft plaats elke zondag van 25 januari tot 10 mei, telkens van 8.30 tot 12.30 uur (de eerste lesdag 25 januari vanaf 8 uur). Het examen heeft de week nadien plaats op zondag 31 mei. Wie slaagt behaalt het VTS-diploma.

Deelnemen kost 225 euro. Voor alle praktische informatie (toelatingsvoorwaarden, vrijstellingen, cursusdagen, data examens, inschrijvingsgeld, opleidingscheques,…) en om in te schrijven (mogelijk tot en met de eerste lesdag) kan men terecht op de Bloso website www.bloso.be/vts

Reacties

ymwrxeqc obdg qorx aehxzwdmj rlgzcv orqpx qcgz

hrfkqcipg zktn op 17 februari 2009 om 20:55

bpdxzwe njibcu qkie


tight braless tops op 3 maart 2009 om 01:16

femz vcoyw sxfle khcrt

tamper resistant nuts op 4 maart 2009 om 15:28

wjxfilm

Ask Not: The Kennedy Legacy op 9 maart 2009 om 18:37

Laat een reactie achter


Evergem blogt  • Ivan Vanhove en Steven Verniers bloggen over Evergem.

    Ivan (°1945) woont al een kwarteeuw in Vierlinden. In een vorig leven was hij leraar en directeur van een school voor volwassenen. Hij is gehuwd en heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. Volleybal is zijn eerste hobby. Verder houdt hij van fietsen en reizen, vooral naar het Middellandse Zeegebied.

    Steven (°1977) is als licentiaat T.E.W. tewerkgesteld bij Imperial Meat Products. Hij woont sinds jaar en dag in Evergem, is gehuwd en vader van een zoontje. Voetbal is zijn grootste uitlaatklep, maar hij heeft ook een passie voor fietsen (vooral in bergachtige streken), lopen en informatica.

Zoeken

Nieuws uit evergem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!