Home  Regio  evergem  evergem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Evergem?
Laat het weten aan: Ivan of Steven
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ex-bewoner wijk Zandeken verbolgen

Op 28 februari gaat Roeland Aelbers met pensioen. Tot dan is hij sociaal bemiddelaar voor de Vlaamse zeehavens. In die functie was hij actief in Doel en de reeds opgedoekte Evergemse wijk Zandeken. Ex-bewoner Rik De Baerdemaeker is verbolgen dat voor Aelbers afscheidsfeest niemand uit Doel of van het Zandeken is uitgenodigd en schrijft het volgende:

'Aelbers werd op vrijdag 20 februari gevierd in het Oost-Vlaams Provinciehuis. Daarvoor is wellicht geen levende ziel uit Doel of het Zandeken uitgenodigd. Wel de hoge pieten van Gent en de Havengemeenschap voor wie hij de klusjes van het departement onpopulaire maatregelen moest opknappen. En de sociaal bemiddelaar zal lof krijgen en cadeaus. De mensen die hun woning moesten verlaten krijgen echter nog niet eens een dvd met beelden over de ondergang van hun voormalig woongebied. Ze moeten daarvoor 6 euro betalen. Ik wens Roeland een zinvol op rust gaan, maar het Zandeken is dood en geen haan die daar nog over kraait!'

Delen nog andere ex-bewoners van het Zandeken de mening van De Baerdemaeker. Laat het ons weten via deze blog.

Reacties

De Baerdemaecker heeft GROOT gelijk..... APPLAUS... zal er zijn voor wie hen HET ZANDEKEN afpakten.... Ik denk aan die tientallen die DEN GROTEN VERHUIS niet overleefd hebben..... Wij, KLEINTJES kunnen daar niets aan doen. Maar we mogen toch onze mening geven. Tssssssss...... Rien à faire..... Het onheil is geschied.....

De Poorter Sabine  op 21 september 2009 om 10:39

Laat een reactie achter


Evergem blogt  • Ivan Vanhove en Steven Verniers bloggen over Evergem.

    Ivan (°1945) woont al een kwarteeuw in Vierlinden. In een vorig leven was hij leraar en directeur van een school voor volwassenen. Hij is gehuwd en heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. Volleybal is zijn eerste hobby. Verder houdt hij van fietsen en reizen, vooral naar het Middellandse Zeegebied.

    Steven (°1977) is als licentiaat T.E.W. tewerkgesteld bij Imperial Meat Products. Hij woont sinds jaar en dag in Evergem, is gehuwd en vader van een zoontje. Voetbal is zijn grootste uitlaatklep, maar hij heeft ook een passie voor fietsen (vooral in bergachtige streken), lopen en informatica.

Zoeken

Nieuws uit evergem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!