Home  Regio  evergem  evergem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Evergem?
Laat het weten aan: Ivan of Steven
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

ZWR Evergem uitgeschakeld in de kwartfinale

Logo ZWR In de Beker van België minivoetbal is Evergem uitgeschakeld in de kwartfinale. In een wedstrijd die lang spannend bleef, trok OH Drongen toch verdiend aan het langste eind. Het werd 5-8 in de sporthal van Evergem.

ZWR was in het eerste kwart de gevaarlijktse ploeg en kwam op voorsprong via een afgeweken bal van Carlier. Een foutje van diezelfde speler was ook de inleiding voor de 1-1. Vanderheyden bracht Evergem in het begin van de tweede periode zeer knap op voorsprong, maar Drongen begon hoger te spelen, dwong meer corners af en bracht de bordjes terug in evenwicht.

De scheidsrechters trokken ondertussen de aandacht iets te veel op zich door zeer kwistig met kaarten te zijn, waardoor Drongen één speler verloor. De score bleef echter in evenwicht tot het begon van de vierde periode: 5-5. Daarna bracht Galle verlossing voor de bezoekers. Evergem nam risco's om alsnog gelijk te komen in de slotfase maar Drongen strafte deze genadeloos af.

Voor ZWR rest nu enkel de competitie. Het staat daarin voor twee cruciale weken met wedstrijden tegen AZ 77 Maldegem en FM Oudenaarde.

Reacties

Het spijt me erg dit te vernemen. Maar de strijd verloren is de oorlog nog niet verloren.
Doe jullie best in de wedstrijden die nog komen moeten

Groeten

Schpen Johan Van hove

 Johan Van hove op 1 maart 2009 om 16:21

Laat een reactie achter


Evergem blogt  • Ivan Vanhove en Steven Verniers bloggen over Evergem.

    Ivan (°1945) woont al een kwarteeuw in Vierlinden. In een vorig leven was hij leraar en directeur van een school voor volwassenen. Hij is gehuwd en heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. Volleybal is zijn eerste hobby. Verder houdt hij van fietsen en reizen, vooral naar het Middellandse Zeegebied.

    Steven (°1977) is als licentiaat T.E.W. tewerkgesteld bij Imperial Meat Products. Hij woont sinds jaar en dag in Evergem, is gehuwd en vader van een zoontje. Voetbal is zijn grootste uitlaatklep, maar hij heeft ook een passie voor fietsen (vooral in bergachtige streken), lopen en informatica.

Zoeken

Nieuws uit evergem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!