Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

18/10 Huiskamerconcert in Genk: 'Next of Kin'

Huiskamerconcert3 Huiskamerconcert in het huis van Marc Vos (rechtstaand op de foto). Ingezonden info en foto's, waarvoor dank!

Stel je even voor: 50 mensen in je huiskamer die aandachtig zitten te luisteren naar het Antwerps trio Next of Kin (klikken). Rock, country- en bluesfans die zich een ogenblik in een Amerikaanse western wanen. Geen fake maar reality: een huiskamerconcert dat dit weekend plaatsvond in Genk, in het huis van Marc Vos.

Huiskamerconcert2 Huiskamerconcert1

Wie graag de blog 'muziekjes' van Marc Vos wilt lezen kan dat hier. Marc geeft op deze blog zijn indrukken over concerten die hij bijwoonde en bespreekt er ook nieuwe cd's. De info en foto's over het huiskamerconcert werden ingezonden, waarvoor dank! Beneden kan u reeds een filmpje bekijken en beluisteren van die avond!

Een fragment van het huiskamerconcert in Genk van het Antwerps trio 'Next of Kin' met de song 'Steel Mill'

Heeft u nieuws of activiteiten te melden? Laat het me weten!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535940ff6970b Listed below are links to weblogs that reference 18/10 Huiskamerconcert in Genk: 'Next of Kin':

ReactiesLaat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!