Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

3/10: Start socio-cultureel werkjaar: bekijk hier enkele sfeerbeelden

Jos_koniuszenko_7 De kop is er af: op vrijdag 3 oktober werd in de foyer van het Cultuurcentrum de aftrap gegeven van het socio-culturele werkjaar 2008-2009. Onder de slagzin "'t Kli(n)kt in Genk" en met de aanwezigheid van het kruim van het Genkse verenigingsleven werd het een geanimeerde avond met muziek, dans, een drankje en gezellige gesprekken. Jos Koniuszenko (foto), lid van de vereniging Ukra-Bel, was er ook en mailde me mooie sfeerbeelden door. Waarvoor dank! Klik hier voor een gerelateerd artikel.

Foto: Belgin Özgünes

Heeft u leuke foto's van uw verenigingsactiviteiten? Contacteer me!

Sociocultureel_jaar_066 Sociocultureel_jaar_030

Sociocultureel_jaar_021Sociocultureel_jaar_040 Sociocultureel_jaar_060 Sociocultureel_jaar_058

Sociocultureel_jaar_053 Sociocultureel_jaar_051

Sociocultuur_027 Sociocultureel_jaar_004

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053550c1d7970b Listed below are links to weblogs that reference 3/10: Start socio-cultureel werkjaar: bekijk hier enkele sfeerbeelden:

ReactiesLaat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!