Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Wedstrijd: win hier een koffietafelboek met de mooiste luchtfoto's van Vlaanderen!

Vvdl_cover_3 Website Vlaanderen vanuit de Lucht 

'Vlaanderen vanuit de Lucht', een bureau dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van luchtfoto's, heeft zopas haar nieuw boek 'Flanders from the Air' uitgebracht. Dit prachtige boek kan het jouwe worden wanneer je deelneemt aan de wedstrijdvraag (zie beneden)!

Genktoebokrijk62571006 Bokrijk

Het achttalige koffietafelboek, dat reeds te verkrijgen is in de boekhandel, kan een leuk kerstcadeau worden! Het bevat een selectie van meer dan 200 unieke luchtfoto's die 'Vlaanderen vanuit de Lucht' de afgelopen jaren gemaakt heeft. In het boek, ingedeeld in tien thema's, krijg je vanuit vogelperspectief de mooiste beelden van Vlaanderen:  stadscentra, dorpjes, natuurlandschappen, sport- en popevenementen, Vlaamse havens, toeristische toppers en nog veel meer. Het bosrijke en geïndustrialiseerde Genk komt natuurlijk ook aan bod.

Genkbedford19821006 Ford Genk

Deze publicatie is er gekomen door een samenwerking van 'Vlaanderen vanuit de Lucht' met Paramount Helicopters, Sourbron Fotografie en Redactiebureau Palindroom. Deze drie bedrijven hebben eerder al de websites www.vlaanderenvanuitdelucht.be en www.vlaamsearchitectuur.be gelanceerd en de boeken 'Limburg vanuit de Lucht' en 'Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht' uitgebracht. Iedere foto is vergezeld van bijschriften in acht talen, waaronder ook het Chinees. Dus mag je gerust zeggen dat het 'Chinees' is. Doe mee en win zo het prachtige 'Flanders from the Air' koffietafelboek!

3600_genk7081170408 Genk-Centrum

3600_genk1315100906 Cristal Arena

Wedstrijdvraag
Als u de luchtfoto’s van uw gemeente oproept via de gemeentelijke site van www.nieuwsblad.be of via www.vlaanderenvanuitdelucht.be, wat is dan de eerste luchtfoto die u te zien krijgt?

Mail uw antwoord voor 15 januari 2009 naar genk@nieuwsblad.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053687bcdc970b Listed below are links to weblogs that reference Wedstrijd: win hier een koffietafelboek met de mooiste luchtfoto's van Vlaanderen! :

Reacties

waar moeten wij antwoorden op diene prijsvraag ?

 bert op 20 december 2008 om 20:11

Sorry, Bert, :-) Je kan je antwoord sturen naar genk@nieuwsblad.be Succes!

Belgin Özgünes op 20 december 2008 om 20:24Laat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!