Home  Regio  genk  genk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Genk?
Laat het weten aan:
Belgin Özgünes
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

10/02 CC Genk: 'Djamilla en Renato' (theatervoorstelling)

Djamilla1 Het Italiaans-Marokkaans koppel Renato en Djamilla brengt op 10 februari mensen aan het denken in de voorstelling "Djamilla en Renato". Renato wordt gespeeld door tv-acteur Karel Deruwe die we beter kennen van de soaps Familie (Guido Van Den Bosche ) en Thuis (Walter Frans). 

Djamilla (Monica Dumon) werkt in een grootkeuken maar denkt zich op te kunnen werken door consulente te worden van Tupperware. Renato is vuilnisman en ziet de ambitieuze plannen van Djamilla absoluut niet zitten. Een voorstelling waar rolpatronen benadrukt worden en vooroordelen voet aan wal krijgen, maar waar beide acteurs het daarna met de nodige humor van tafel vegen. 

Waar en wanneer: Cultuurcentrum Genk op dinsdag 10 februari 2009 om 20.15.
Reservatie: 089 65 44 80
Inkom: 5,00 Euro   Info: www.limburg.be/gelijkekansen   

               Fragment 'Djamilla en Renato'

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010536f52125970b Listed below are links to weblogs that reference 10/02 CC Genk: 'Djamilla en Renato' (theatervoorstelling) :

ReactiesLaat een reactie achter


Genk blogt

  • Belgin Özgünes blogt over Genk.

    Belgin (°1965) is dochter van een mijnwerker en geboren in Koersel. Ze woont in Genk en werkt er als postbode. Sociale contacten leggen met mensen vindt ze zeer belangrijk. Belgin kan genieten van een voetbalinterland, een tennismatch en een gezellig avondje uit met vrienden. Nieuws volgt ze op de voet en als lid van het dagelijks bestuur van de integratieraad van Genk is ze ook begaan met het samenleven in de stad.

Zoeken

Nieuws uit genk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!