Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ook een post-Gentse Feesten depressie ?

Gfblog_ivan

Het zit er weer op die Gentse Feesten!

Wat rest is de geur, lege kraampjes en podia in afbraak, schoongeveegde straten en hier en daar nog enkele afbladerende affiches van alweer nieuwe feesten die eraan komen. De Lokerse bijvoorbeeld...

Ik heb deze nacht 10 uur geslapen, dat is meer dan 3 dagen Gentse Feesten bij elkaar! Ik had me nochtans voorgenomen, beste lezers, om mijn laatste artikels, die nog 'in 't klad' stonden, van enkele foto's en laatste berichten te voorzien en gisteren te publiceren. Maar helaas, niet alleen wilde om één of andere reden de computer niet echt meewerken, ondergetekende viel zowaar midden in gelijk wat hij ook deed in slaap... mijn persoonlijke computer ook gecrasht! Iets te zwaar gedanst en gefeest de afgelopen 10 dagen.

Als het nog niet te laat is stuur ik vandaag en morgen nog enkele artikels en foto's door. Ik ben het aan mijzelf en enkele Gentse Feestengangers verplicht en kan u verzekeren, er zitter een paar opmerkelijke gevallen tussen!

Een stukje over Hilda Pierlala (zonder haar zouden de Gentse Feesten een stuk minder sappig zijn), het optreden van Djamel, de show van Kommil Foo, het resultaat van de Salsa4Water4People aktie tijdens de feesten en niet te vergeten de laatste nacht met Polé Polé.

Ze hebben er goesting in, schreef De Gentenaar in het begin van de Feesten. Wel die goesting is er nog steeds en ik wil met plezier volgend jaar terug van de partij zijn om verslag uit te brengen. Al ik het vroeg genoeg weet zet ik er graag een stuk van mijn eigen aktiviteiten voor opzij!

Bedankt 'De Gentenaar', Rudy Tollenaere voor de unieke kans en leuke samenwerking !Bedankt collega's bloggers voor de open-armen mentaliteit waarmee iedereen opgenomen werd. Bedankt mijn lief om zoveel geduld op te brengen en eenzame uren te slijten terwijl ondergetekende zijn 'job' aan het uitoefenen was...

Hopelijk tot heel binnenkort !

Ivan

Reacties

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!