Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Polé Polé verliefd op Peter Van de Veire

Gfblog_sabine

Ik las bij mijn ontbijt al dat de andere bloggers blijkbaar nog deze nacht of héél vroeg deze morgen in hun pen waren gekropen. Na een voor mijn doen heel lange 'wakkere' nacht, kruip ik pas nu achter mijn pc.

't Waren toffe feesten, ieder vogeltje zong zoals het gebekt was. Er was voor iedereen wat wils, al waren de decibels soms des duivels, de 'hapjes' echte caloriebommen en de discussies over wanneer thuis zijn en/of alleen (met vrienden) naar de feesten trekken al kunnen als je pas 14 bent, bijzonder vermoeiend.

Ik kon me geen beter einde van deze feesten voorstellen, dan ze te kunnen afsluiten als gezin. En ja, we mochten allemaal naar de VIP van de Gentenaar. Vooral onze 'kinderen' (dat zullen ze niet graag lezen) vonden het de max en het VIP-bandje krijgt steevast een plaats in hun trofeëenkast. Even waanden we ons 'Alice in wonderland' : heerlijke tapas, paëlla, koekjes rijkelijk overgoten met de meest exotische coctails, klaargemaakt door al even exotische meisjes. Dit was puur genieten : de zon zien ondergaan achter de historische gebouwen, die we voor één keer vanop een andere hoogte konden bekijken, de swingende massa onder ons, zelf meedansen op de tonen (kreten) van Peter van de Veire. Schitterend.

P1020837

In een bijzonder moeilijk periode in mijn leven kreeg ik de kans om voor de Gentenaar te bloggen. Eerlijk gezegd, kan ik wel wat met de computer overweg (weliswaar door 'zelfstudie', want ik ben van voor het pc-tijdperk) maar van bloggen had ik nog maar weinig kaas gegeten. Schrijven is altijd wel al een passie geweest en ik ben door het schrijven van deze blogs meer en meer gaan beseffen dat dit me ook bijzonder gemakkelijk af gaat. Ik vind het leuk met anderen mijn ervaringen te delen en geniet van de vele reacties.

Rudy en Jana en co bedankt voor deze kans ! Misschien kunnen we er ooit nog een vervolg aan breien ? Ben niet zo'n breister maar, je weet maar nooit tot wat dit kan leiden.

Sorry bloggers voor de soms lange blogs, maar ik kan maar moeilijk mijn pen (alléé toetsenbord) in bedwang houden, één keer ik bezig ben. Bedankt om mijn blogs te lezen en eventjes stil te staan bij het feit dat Gentse feesten niet gelijk staan aan compleet uit de bol gaan en je lazarus zuipen. Alhoewel ?!

En nu terug het gewone leven in, met mijn twee tienerzonen en een man, zot van muziek en ook wel een beetje (?) van mij.

Johannes ontdekte voor het eerst samen met zijn vrienden deze feesten, merkte op dat 'klein zijn' ook zijn voordelen heeft en sprong mee op het podium toen hij daarvoor de kans kreeg. Hij gebruikt nieuwsblad-toiletpapier. Op AVS in de babbelbox leegde hij gisteren zijn portemonnaie en zag dat die leeg was ...

Matthias genoot van de feesten, de muzikale acts en vooral van de drumsolo's. Omdat ik altijd 'zaag' (dat doen mama's ...) over het feit dat hij wat meer aan sport moet doen, hangt het artikel dat deze week in De Gentenaar verscheen over dat drummers een betere conditie zouden hebben dan veel topsporters, boven zijn bed. Hij en zijn vrienden dromen om ooit ook eens op één van de podia van de Gentse Feesten te staan. En mama droomt mee ... Op 13 september staat zijn band : 'Damn the door is closed' in het voorprogramma van Gorki, Les truttes, Vive la fete in Gent rockt. Allen daarheen zou ik zeggen en bloggers misschien kunnen we daar een vervolg breien aan onze feesten ?

Mercikes, lieve mensen, ik zou zeggen aan de fuifbeesten, slaap maar eens lekker uit, aan de mensen achter de schermen van de vele activiteiten, jullie waren 'geweldig' (hé, Eddy ?), aan mijn lezers, misschien tot schrijfs, aan mijn mede-collega's bloggers ongetwijfeld tot binnenkort, aan mede-moeders van opgroeiende tieners, stop met 'zagen' !

Reacties

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!