Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Een 'wreed wijze' Buffalo-avond

Pascaleplatel De Buffalo's wonnen gisteren gemakkelijk met 4 - 0 van Roeselare, en dat deden ze tot groot jolijt van de vijftig lezers die De Gentenaar uitnodigde in de businesseats.
We hadden een paar ere-genodigden die nog nooit of zelden een voetbalplein zagen. Het zoontje van Luc De Vos vierde zijn achtste verjaardag in de tribunes. Papa en mama genoten van de ambiance.

Pascale Platel was diep onder de indruk en verdween daarna de nacht in met Gunther Schepens. Het tweetal werd tot diep in de nacht opgemerkt in de VIP-ruimte bij de spelers.
Daan Hugaert en Jo Van Damme vonden het een 'wreed wijze' avond en bleven samen met uw dienaar veel te lang plakken in café 't Wit Paard. Maar ja, overwinningen moeten gevierd worden.

We trokken met zijn allen naar huis met het lintje van de aidsstichting op onze revers, en met een Buffalo-condoom dat werd uitgedeeld ter gelegenheid van wereldaidsdag.

Sandra Van Hauwaert, één van de gelukkige winnaressen, bezorgde ons een aantal foto's.

Lucdevos Schepenpeeters

Reacties

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!