Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Paul Goossens tijdelijk fractievoorzitter CD&V

GoossensCdenv_2 Paul Goossens wordt - alvast tijdelijk - de opvolger van Filip Van Laecke als fractievoorzitter van de CD&V in Gent. Van Laecke stapte twee weken geleden op, omwille van het aanhoudende geruzie binnen de Gentse CD&V en ook binnen de fractie.

Op een fractievergadering woensdag beslisten de fractieleden van de CD&V dat Goossens nu tijdelijk de fakkel overneemt 'om de rust te laten weerkeren en de door de nationale partijleiding aangestelde bemiddelaars de kans te geven hun conclusies mede te delen.' Zo luidt tenminste de officiële verklaring.

Dat hiermee een einde is gekomen aan de crisis binnen de Gentse CD&V is echter allesbehalve zeker. De fractie bespaart zich nu wel de martelgang om de komende gemeenteraad - waarin de begroting wordt besproken, normaal gezien zowat het belangrijkste moment van het jaar om oppositie te voeren - zonder enige politieke lijn te moeten uitzitten.

Lees morgen meer in De Gentenaar.

Reacties

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!