Home  Regio  gent  gent blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Gent?
Laat het weten aan:
Redactie Gentenaar
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zulllen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Play en Produce leert spelen met muziek

Pop12_2

Pop13_2

In een uitverkochte Vooruit konden bezoekers gisteren alles te weten komen over de kunst van elektronische muziek. Producen, beatmixen en marketing aspecten kwamen aan bod in verschillende workshops en masterclasses, maar durvers konden er ook terecht voor feedback over hun zelf geproduceerde muziek of zelf eens achter de draaitafels staan.

Medewerkster Kimja Vanderheyden had op feestjes wel al eens wat plaatjes gedraaid, maar zaterdag kon ze er pas echt de juiste technieken van het scratchen leren, en leefde ze zich ook uit op de electronische drums.

Een hele rist bekende elektronische muziekiconen deelden er graag hun ervaringen met beginnende DJ’s en producers. Poppunt zorgde er opnieuw voor dat het moeilijk toegankelijke wereldje even open ging voor ambitieuzen.

En je kon er ook je oren laten testen, zoals je op de foto kan zien.

Reacties

Laat een reactie achter


De Gentenaar blogt

  • De redactie van De Gentenaar blogt over Gent!
    Uw reporters: Karel Van Keymeulen, Geert Neyt, Tom Dams, Rudi Moeraert, Dieter Herregodts, Nicholas Lataire, Benjamin Praet, Ann Braeckman, Stijn Geldof, Dominique Dierick en Rudy Tollenaere.    Dominique Dierick brengt Gent en Gentenaars in beeld. Bekijk zijn werk in G-Zine.

    Kijk binnen in de wondere wereld van Rudi Moeraert. Ontdek zijn G-spot. Over Genieten, Geus en Gent.

Zoeken

Nieuws uit gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!