Home  Regio  Gent  G-zine
  

Klik op de foto voor een grotere weergave in pop-up venster


Opatuur, de laatste dagen

Jazz-café Opatuur houdt deze week op te bestaan, op 30 juni wordt de tapinstallatie afgebroken. Tot dan kan je nog binnenlopen, als het toevallig open is - garantie is er niet meer. Opatuur als begrip blijft bestaan, want Tuur zal na zijn pensionering in juli nog steeds jazz-concerten organiseren in het Gentse. Wij namen zondagmiddag afscheid van het café en de sigarengeur die we voor het eerst opsnoven in Café Het Uilekot, bijna een eeuwigheid geleden. Oh ja, het op deze eigenste Gentenaar site verschenen bericht over zijn verjaardag schijnt niet correct. Wanneer hij dan wel verjaart is een goedbewaard geheim. Maar goed, Opatuur is tijdsloos. Voor meer info over de concerten kan je terecht op www.opatuur.be. Voor meer over de persoon Opatuur, verwijs ik graag naar het interview in De Gentenaar.

En dan nu nog een paar rokerige foto's van zondag als eerbetoon:

 Opam4

Opam8

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e5536aebfb8833 Listed below are links to weblogs that reference Opatuur, de laatste dagen:

Reacties

Laat een reactie achter


G-zine  • Dominique Dierick (Dodi) was ooit free-lance journalist, is ondertussen sinds jaren ICT consultant maar blijft Gent en de Gentenaars in het vizier van zijn camera houden. Fotorecensent Johan de Vos dicht hem een aparte, compositorische kronkel in de hersenen toe die erin slaagt om het driedimensionaal gebeuren perfect om te zetten in een platte zwart-wit foto.

    Is er iets waarvan je denkt dat het absoluut G-zine moet worden, laat het weten aan Dodi: gzine@hotmail.com

Zoeken

Nieuws uit Gent

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente: