Home  Regio  haacht  haacht blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Haacht?
Laat het weten aan: Joost of Tessa
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Davidsfonds en politie Haacht samen tegen inbrekers

Regiobutton_gr_vereniging

Bent u ook van het nochalante type die weleens een raam laat openstaan wanneer u niet thuis bent? Of steekt u gauw even de sleutel onder de mat wanneer dochterlief weer eens de bloemtjes is gaan buiten zetten? Dan nodigt u ongemerkt inbrekers uit bij u thuis!

Reeds velen onder ons werden al eens geconfronteerd met een inbraak en iedereen kent wel iemand in de familie of vriendekring die het al eens heeft meegemaakt, vaak met een klein trauma tot gevolg. Vooral in deze donkerste dagen van het jaar gaan inbrekers weer op pad om net uw nieuwe laptop of die mooie ring die u nog van uw grootmoeder hebt gekregen te ontfremen. Daarom slaan Davidsfonds Haacht, de Haachtse politie en de gezindsbond de handen in mekaar om een infoavond te organiseren rond diefstalpreventie. Tijdens deze sessie worden aan de hand van voorbeelden uit de praktijk tips gegeven die ongenodigde gasten bij u thuis kunnen voorkomen. Deze avond gaat door op vrijdag 12 december vanaf 20.00 in de kleine foyer van zaal Onder de Toren te Haacht. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Meer info Logo_site_2

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053612f8e2970b Listed below are links to weblogs that reference Davidsfonds en politie Haacht samen tegen inbrekers:

Reacties

Laat een reactie achter


Haacht blogt
  • Joost en Tessa schrijven over Haacht

    Als Joost 's nachts de slaap niet kan vatten smeedt hij steevast grootse plannen. Gelukkig valt hij altijd als een blok in slaap en is hij 's ochtends alles vergeten zodat er in zijn drukke agenda nog wat tijd overblijft om journalistje te spelen. Schrijven doet hij omdat hij het leuk vindt, zolang er maar wat humor bij mag.

    Tessa (°1985) is full time customer service medewerkster met schrijfkriebels. Ze surfte op Haacht blogt! en zag plots de foto van een knappe vent. Joost was zijn naam en ze dacht, wat hij doet wil ik ook! En kijk, hier is ze: met een grote dosis enthousiasme en een scherp oog. Voor alles wat in Haacht te gebeuren staat.

Zoeken

Nieuws uit haacht

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!