Home  Regio  herentals  herentals blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Herentals?
Laat het weten aan:
Marc Peeters
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kunst in 't Voddekot

Van 28 tot en met 31 december loopt in 't Voddekot aan de Markgravenstraat in Herentals de eigenzinnige tentoonstelling Enchanted factory. Het gaat om het tweede project van een groep jonge kunstenaars die verschillende artiesten de kans willen geven te exposeren in een uniek oud gebouw.

Schilderkunst neemt een bijzondere plaats in maar er is ook ruimte voor fotografie, performance en installatiekunst. Daarnaast kunnen ook liefhebbers van poëzie volop aan hun trekken komen.

'We stelden al eens tentoon in 't Voddekot en hebben er de mogelijkheden van leren kennen en waarderen', zegt  Kitty Vansant, een juffrouw uit Vorselaar die zelf haar UV-art en schilderkunst zal tonen.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk van 13 to 18 uur. Op maandagavond zal er een eindejaarsfuif plaatsvinden ter financiering van het project.

Tentoonstelling Tentoonstelling_45 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e54fc584ea8834 Listed below are links to weblogs that reference Kunst in 't Voddekot:

ReactiesLaat een reactie achter


Herentals blogt

  • Marc Peeters blogt over Herentals.

    Marc Peeters (°1965) bracht zijn jeugd door in Olen maar woont ondertussen al 15 jaar in Herentals. Gestart in 1987 als plaatselijk correspondent voor diverse bladen maakte hij in 1995 van zijn hobby zijn beroep. Na 4 jaar bij de commerciële zender koos hij in 1999 voor uw favoriete krant. Sportbeoefening blijft beperkt tot het eindredacteurschap van Badminton Magazine, het officieel orgaan van de Vlaamse Badminton Liga. Marc is bijna 10 jaar getrouwd met Miranda en vader van Jeroen (7) en Lore, die in augustus 2007 werd geboren. In zijn schaarse vrije tijd pikt hij graag een restaurantbezoekje mee.

Zoeken

Nieuws uit herentals

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!