Home  Regio  herentals  herentals blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Herentals?
Laat het weten aan:
Marc Peeters
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Aperitiefconcert voor Natuurpunt

Op zondag 8 maart brengt trio Nota Bene een aperitiefconcert in de Lakenhal te Herentals ten voordele van Natuurpunt vzw. Berten D'Hollander (Musique Nouvelle), Wim Voet (Elixir d'Anvers) en Alessandro Valente (Blumenthal International Festival) zijn al lang geen onbekenden meer in het Vlaamse cultuurlandschap.

Index[1] Samen brengen zij een programma vol met afwisseling wat stijlen, componisten en bezetting betreft met o.a. werk van J. Kreutzer, A. Piazolla en C. Tedesco.

Als uitsmijter mag u zich verwachten aan "De vlucht van de hommel" (Rimsky-Kosakov).

De opbrengst van dit concert gaat integraal naar Natuurpunt vzw, een organisatie die zich inzet voor het behoud van natuur en landschap via een zeer uitgebreid activeitenaanbod.

Meer info vindt u op www.natuurpuntna.be of www.trionotabene. De voorstelling begint om 11.30 uur Reservatie tickets: C.C. 't Schaliken Herentals, 014-28 51 30 of tickets.cultuurcentrum@herentals.be.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168868567970c Listed below are links to weblogs that reference Aperitiefconcert voor Natuurpunt:

ReactiesLaat een reactie achter


Herentals blogt

  • Marc Peeters blogt over Herentals.

    Marc Peeters (°1965) bracht zijn jeugd door in Olen maar woont ondertussen al 15 jaar in Herentals. Gestart in 1987 als plaatselijk correspondent voor diverse bladen maakte hij in 1995 van zijn hobby zijn beroep. Na 4 jaar bij de commerciële zender koos hij in 1999 voor uw favoriete krant. Sportbeoefening blijft beperkt tot het eindredacteurschap van Badminton Magazine, het officieel orgaan van de Vlaamse Badminton Liga. Marc is bijna 10 jaar getrouwd met Miranda en vader van Jeroen (7) en Lore, die in augustus 2007 werd geboren. In zijn schaarse vrije tijd pikt hij graag een restaurantbezoekje mee.

Zoeken

Nieuws uit herentals

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!