Home  Regio  hoegaarden  hoegaarden blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Hoegaarden?
Laat het weten aan: Raymond
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

KLJ-afdelingen werken met "Held van het veld"

Kljnationaal_090border

Met haar nieuwe jaarthema “de Held van’t Veld” wil KLJ een heel jaar lang het platteland in de kijker zetten bij haar leden en bestuursleden. KLJ, de Katholieke Landelijke Jeugd is met ruim 27 000 leden één van de grootste jeugdbewegingen met meer dan 300 lokale afdelingen, o.a. in Meldert.

Met het nieuwe jaarthema willen ze tonen dat ze trots zijn om beweging te mogen maken op het platteland. Ze vraghen om het platteland het respect te betonen dat het verdient. Tijdens het weekend van 5-6-7 september stelden ze het jaarthema voor aan bestuursleden. Op de initiatieven in de verschillende provincies maakten een 300-tal bestuursleden kennis met “de Held van’t Veld”.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010534cc3a85970b Listed below are links to weblogs that reference KLJ-afdelingen werken met "Held van het veld":

Reacties

Laat een reactie achter


Hoegaarden blogt

  • Raymond Billen blogt over Hoegaarden

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties

Zoeken

Nieuws uit hoegaarden

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!