Ontmoet Ian Thomas op de set van 'Kattenoog'

Zin om eens te zien hoe de nieuwe Vtmkzoomserie 'Kattenoog' opgenomen wordt? En om Ian Thomas en de andere jonge acteurs te ontmoeten op de set? Dat treft: 5 lezers van de Jommekeskrant mogen op donderdag 27 augustus (tussen 11.30 en 14u) mee een kijkje nemen op de set in een rustig dorpje niet ver van Gent. Wil jij erbij zijn?

Beantwoord dan deze vraag:

Wie speelt er ook mee in de serie? a) Kürt Rogiers, b) Koen Wauters of c) Niels Destadsbader?

Vertel in je mail ook in een paar lijnen waarom jij er zeker bij wil zijn. Lees in de Jommekeskrant van 19 augustus ook welke gegevens we allemaal nodig hebben.

IANTHOMAS-vtmfoto vtm

 

K3 ontving de Gouden Flip

Ze nemen dan wel afscheid, maar nog niet meteen. Vlak voor de zoektocht naar hun opvolgsters uit de startblokken schiet, ontvingen Karen, Kristel en Josje hun Gouden Flip Award als 'Beste Binnenlandse Groep 2014'. Bekijk hier wat ze daarover te zeggen hadden:

 

 

 

WIN! Dvd's 'The Divergent Series : Insurgent'

Het tweede deel in de Divergent-reeks is nu uit op dvd. In de Jommekeskrant van 19 augustus kan je 1 van de 10 exemplaren winnen.

Wedstrijdvraag: Hoe heet de actrice die Tris vertolkt?

InsurgentDVD
 

Zayn en Perrie uit elkaar

Ex-One Direction-zanger Zayn Malik en zijn verloofde Perrie Edwards (van Little Mix) zijn uit elkaar. Zayn zou twee weken geleden de verloving verbroken hebben. Perrie heeft de breuk intussen bevestigd.

ZAYNENPERRIEDISNEYLAND

Jommekeskrant op set 'Kattenoog'

JOMMEKESKRANT5AUGUSTUS

In de Jommekeskrant van 5 augustus lees je ales over de nieuwe Vtmkzoomserie 'Kattenoog', met onder anderen Ian Thomas in de hoofdrol. Bekijk alvast twee filmpjes van de opnames:

 

 

 

 

WIN! dvd's 'Shaun het schaap - de film'

In de Jommekeskrant van 5 augustus kan je dvd's winnen van 'Shaun het schaap - de film'.

Wedstrijdvraag: hoe heet de animatiestudio die deze film maakte?

 

 

 

One Direction lanceert nieuwe single!

De jongens van One Direction hebben een fijne verrassing voor hun fans: de nieuwe single 'Drag Me Down' is er! Het is de voorloper van het nieuwe album dat in november verschijnt.

P1ONEDIRENIEUWESINGLECOVER

 

 

WIN! 50 dvd's 'Home'

De animatiefilm 'Home' is nu uit op dvd. In de Jommekeskrant van 29 juli kan je één van de 50 dvd's winnen! Oh zit enkele keren verstopt in de Jommekeskrant. Hoeveel keer? Dat moet je ons vertellen + ook het antwoord op deze wedstrijdvraag:

Welke bekende zangeres leent haar stem aan Tip? a) Ariana Grande, b) Rihanna of c) Selena Gomez?

 

 

 

WIN! Tickets Suikerrock met K3

Nu zondag treedt K3 op tijdens Suikerrock in Tienen. In de Jommekeskrant van 29 juli geven we tickets weg. Er zijn ook tickets te winnen voor vrijdag en zaterdag.

Wedstrijdvraag: Wanneer start het programma 'K3 zoekt K3' op VTM?

P4LogoSUIKERROCK2015

Win 2 x verblijf in Disneyland Paris

In de Jommekeskrant van 8 juli kan je 2 x een gezinsverblijf in Disneyland Paris winnen, met overnachting in Hotel Cheyenne en toegang tot beide parken.

Eén opdracht vind je in de Jommekeskrant zelf, en je moet ook deze wedstrijdvraag beantwoorden: welke twee Disney-prinsessen zie je op pagina 2 van de Jommekeskrant van 8 juli staan?

Sleeping_Beauty_Castle_Disneyland_Paris