De nieuwe Jommekeskrant is er!

Haal vandaag weer Het Nieuwsblad/De Gentenaar voor je nieuwe Jommekeskrant!

JOM20MEI

 

WIN! Tickets Bobbejaanland

Zin om de nieuwe attractie 'The Forbidden Caves' eens te gaan testen in Bobbejaanland in Lichtaart/Herentals? In de Jommekeskrant van 20 mei kan je gezinstickets winnen.

Wedstrijdvraag: Met welke avonturier ga je mee op een spannende ondergrondse grottenexpeditie in die nieuwe attractie?

P6FORBIDDENCAVES

Ontmoet Ghost Rockers!

Nu zondag 17 mei kan je Ghost Rockers ontmoeten in Plopsaland! In de Jommekeskrant van 13 mei geven we twee duo meet&greets weg (met telkens tickets voor het hele gezin).

Wedstrijdvraag: welke kleur heeft het kleinste tasje onder de voeten van Marie Verhulst op de foto in de Jommekeskrant van 13 mei?

GHOSTROCKERS-studio100

 

Win tickets GoGoGo!-fandag

Op zaterdag 30 mei vindt weer de GoGoGo!-fandag plaats in Kinepolis Hasselt, Antwerpen, Gent en Brugge. In de Jommekeskrant van  13 mei kan je 10 x 4 tickets winnen voor een locatie naar keuze.

Wedstrijdvraag: hoeveel castleden staan afgebeeld in de Jommekeskrant op pagina 7?

Gogogo-vrt

 

Tip voor de top: Taylor Jones

DE Britse jonge zanger Taylor Jones had al enkele kleine hitjes, maar met zijn nieuwe single 'Forever Young' zou het wel eens écht raak kunnen zijn. Bekijk hier alvast de nieuwe clip.

 

 

Wie won de ontmoeting met 5 Seconds of Summer?

In de Jommekeskrant van 6 mei kon je een duo meet&greet met 5 Seconds of Summer winnen (en een duoticket voor hun concert in Brussel op 21 mei).

En de winnaar is.... Zoé Jacqueloot uit Aalter.5SOS-epa

Tsum Tsums worden nieuwe rage

In de Jommekeskrant van 6 mei lees je meer over de nieuwe rage Tsum Tsums. Disney geeft 10 van deze leuke knuffelbolletjes weg.

Wedstrijdvraag: hoeveel kleine en grote Tsum Tsums staan er afgebeeld op pagina 6 van de Jommekeskrant?

P7Mickey and Friends

 

 

WIN! 40 tickets Violetta in het Sportpaleis

De cast van Violetta komt alweer terug naar België: na hun uitverkochte concerten in Brussel vorige maand staan ze op 16 augustus in het Sportpaleis! Tickets kosten tussen 47 en 100 euro en gaan vanaf zaterdag 9 mei om 10u in voorverkoop via www.teleticketservice.com.

In de Jommekeksrant van 6 mei kan je 20 duotickets (1ste categorie, de beste zitplaatsen!) winnen.

Mail ons het antwoord op de wedstrijdvraag: Uit welk land is actrice Martina Stoessel afkomstig + mail ook een selfie van jezelf met je faovriete Violletta-item uit je verzameling. Violetta_DISNEY

 

Nieuwe Jommekeskrant

Haal vandaag Het Nieuwsblad of De Gentenaar voor je nieuwe Jommekeskrant! Vandaag lees je alles over het feestjaar van Jommeke, want onze geliefde stripheld viert dit jaar zijn 60ste verjaardag!

Jommeke gaat ook zes kinderwensen vervullen, dus heb jij een speciale droom, dan is dit je kans!

JOMKRANT29APRIL

WIN! Tickets & bedovertrekken Bibi & Tina

Bibi & Tina van de gelijknamige serie die op Ketnet te zien was, hebben nu ook een bioscoopfilm. In de Jommekeskrant kan je familietickets winnen en bedovertrekken waar alle paardenliefhebbers dol op zullen zijn!

Wedstrijdvraag: Wat staat er onder het woord 'Tina' op de bioscoopaffiche die in de Jommekeskrant afgebeeld staat?