Win tickets 1D-concertfilm

In het weekend van 11 en 12 oktober kan je naar de 1D Wherfe We Are-concertfilm gaan kijken in Kinepolis. In de Jommekeskrant van 20 augustus kan je duotickets winnen!

Wedstrijdvraag: Welke 1D-hit hoor je het laatst in deze trailer?

 

 

Win dvd's Amazing Spider-Man 2

In de Jommekeskrant van 20 augustus kan je dvd's van The Amazing Spider-Man 2 winnen.

Wedstrijdvraag: Hoe heet de acteur die je hieronder in Electro ziet transformeren?

 

 

Hier zijn de Guardians of the Galaxy

In de Jommekeskrant van 13 augustus lees je alles over de film 'The Guardians of the Galaxy'.

Disney geeft 5 pakketten weg met leuke gadgets en een duoticket.

Wedstrijdvraag: wat is de bijnaam die Peter Quill zichzelf gegeven heeft?

 

Win een citytrip naar Parijs met Mr Peabody & Sherman

De dvd van 'Mr Peabody & Sherman' is nu uit! In de Jommekeskrant van 13 augustus kan je een citytrip voor het hele gezin (4 personen) naar Parijs winnen!

In de Jommekeskrant lees je wat de eerste opdracht is. Tweede opdracht: beantwoord deze wedstrijdvraag:  Welke bekende hit hoor je in dit filmpje? a) Baby van Justin Bieber,, b) Pompei van Bastille of c) Best song ever van One Direction?

 

 

WIN! Tickets voor Violetta bioscoop-event

Wil jij graag naar het verslag van het Violetta-concert in de Kinepoliszalen gaan kijken op 23 augustus? In de Jommekeskrant van 13 augustus kan je duotickets winnen.

Wedstrijdvraag: Op welke zender kan je Violetta zien? a) Ketnet, b) VtmKzoom of c/ Disney Channel?

 

 

One Direction probeert een 'Mission Impossible'

De jongens van One Direction hebben in New York hun nieuwe parfum 'You & I' voorgesteld. Er hoort ook een grappig filmpje bij waarin ze op Mission Impossible-wijze hun eigen parfum proberen te stelen.

 

Daar is onze Hobbit weer!

Peter Jackson, de regisseur van The Lord of the Rings en The Hobbit, heeft zijn Facebook-volgers op een primeur getrakteerd. De Nieuw-Zeelander gooide een twee minuten durende trailer voor de laatste Hobbit-film ‘The Battle of the Five Armies’ online. Wat zal Bilbo Baggins, na Frodo onze favoriete Hobbit, nu weer allemaal meemaken? De volledige film komt in december in de zalen.

WIN! Planes 2 -pakketten

In de Jommekeskrant van 23 juli kan je 5 coole Planes 2-pakketten winnen (met elk 4 bioscooptickets, horloge, stickervel, pet...)

Wedstrijdvraag: Welk soort vliegtuig was Dusty oorspronkelijk?

 

 

 

Schattig! Hond overlaadt baby met speelgoed

De hond Charlie is een beetje een deugniet, maar hij heeft wel een peperkoeken hartje. Eerst steelt hij het speeltje van baby Laura, maar daarna maakt hij het ruimschoots goed door het meisje te overladen met zowat al het speelgoed dat er in huis te vinden is. Hoe schattig! 

Win het beste van Junior Eurosong

De leukste liejdes uit tien jaar Junor Eurosong zijn nu verzameld op een cd. In de Jommekeskrant van 9 juli kan je één van de tien exemplaren winnen.

Wedstrijdvraag: weke zangeres zong het aanstekelijke  Hé doe maar mee?

Was dat a) Laura Omloop, b) Tonya of c) Bab?

P1TEASERJUNIOREUROSONGCD