Winnaar Beekse Bergen-klasuitstap

We kregen een massa inzendingen voor onze Beekse Bergen-wedstrijd. Uit de leukste collages heeft de onschuldige hand de volgende winnaar geloot: klas 5 GBS De Bosmier uit Balen mag tussen nu en mei 2015 op klasuitstap. Veel plezier!

MEGAWEDSTRIJD Ga naar TV-opname met One Direction!

Deze week hebben we in de Jommekeskrant een MEGAVERRASSING voor de fans van One Direction: de groep komt binnenkort naar Nederland voor de opname van de tv-show RTL Late Night, en er kunnen maar 200 fans bij zijn in de studio. Zo goed als onmogelijk dus om aan een ticket te geraken, vooral omdat ze voornamelijk aan Nederlandse fans uitgedeeld worden. Maar... wij mogen 2 Belgische fans meenemen! Het wordt een unieke belevenis, want je zal Harry, Zayn, Louis, Liam en Niall van héél dichtbij kunnen zien tijdens hun interview en hun optreden. In de Jommekeskrant van 26 november lees je alle info over hoe je kunt deelnemen. De wedstrijd loopt maandagmorgen af. De winnaar wordt woensdagnamiddag (3 december) op deze site bekend gemaakt.

Je moet ook drie wedstrijdvragen beantwoorden. Vraag 1 en 2 vind je op www.nieuwsblad.be/onedirection

Wedstrijdvraag 3: Welke Amerikaanse zangeres heeft een nummer op haar album staan dat geschreven werd door Harry Styles?

 

ONEDIRECTIONALBUMHOES

WIN! 50 dvd's 'K3 in Nederland'

In de Jommekeskrant van 26 november vertellen Karen, Kristel en Josje alles over hun nieuwe muziekspecial 'K3 in Nederland'. Je kan ook één van de 50 dvd's winnen!

Wedstrijdvraag: Met welke Nederlandse uitdrukking van Josje moet Karen altijd heel hard lachen?

DVDK3INNL

 

WIN! Hoe tem je een draak 2-prijzen

HOETMEJEDRAAKBD3D_3D_HTTYD2 copy

 

In de Jommekeskrant van 26 november kan je een onvernachting winnen in een echt drakenei (in de Veluwe Vakantieparken) naar aanleiding van de release van 'Hoe tem je een draak 2' op dvd en blu-ray disc.

Je moet alle draakjes tellen die in de Jommekeskrant verstopt zitten én hier op onze website. (ook de draken op de dvdcover tellen mee!)

P7DRAAKJER0-s77-f116_2k_CMYK_v2_0

 

Win! Coole Mockingjay-prijzen en filmtickets

Het derde deel van The Hunger Games loopt vanaf 19 november in de bioscoop. In de Jommekeskrant kan je pakketten winnen met coole Mockingjay-gadgets en filmtickets.

Wedstrijdvraag: welke acteur vertelt over de film in de Jommekeskrant van 19 november?

 

 

Win! Wiplala-boeken

De jeugdfilm 'Wiplala' loopt vanaf vandaag in de bioscoop. In de Jommekeskrant van 19 november kan je boeken winnen. Wedstrijdvraag: Wie schreef het boek waarop de film gebaseerd is?

 

Italië wint Junior Eurovisie Songfestival

België doet al twee jaar niet meer mee, maar zestien andere landen doen wel dapper verder. Zaterdag vond in Malta de finale plaats van het Junior Eurovisie Songfestival. Het Italiaanse zangertje Vincenzo Cantiello (14) won met 'Tu Primo Grande Amore'.

 

 

 

WIN! Tickets première ANTBOY

In de Jommekeskrant van 12 november kan je tickets winnen voor de avant-première van de coole Deense jeugdfilm 'Antboy'  dit weekend in Zutendaal. Wedstrijdvraag: hoe heet het hoofdpersonage uit de film die in Antboy verandert?

 

Team Hot Wheels-wedstrijd aanvulling

In de Jommekeskrant is een stukje tekst van de Team Hot Wheels-wedstrjd weggevalen. Om de dvd's of het speelgoed te winnen, moet je de afgebeelde Team Hot Wheels-teening inkleuren en psturen naar Jommekeskrant - Hot Wheels, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen.

P7DVDteamhotwheels3d

Win gesigneerde albums van Laura Omloop

Op 14 november verschijnt 'Meer', het gloednieuwe album van Laura Omloop. In de Jommekeskrant van 12 november kan je 10 gesigneerde exemplaren winnen. Wedstrijdvraag: Hoeveel jaar is het geleden dat Laura Omloop deelnam aan het Junior Eurovisie Songfestival?