WIN! Just dance 2015-games

In de Jommekeskrant van 29 oktober kan je Just Dance 2015-games en t-shirts winnen.

Wedstrijdvraag: welke hit kan je dankzij de game gratis downloaden?

Just-dance-2015-wii

 

WIN! cd's Taylor Swift

In de Jommekeskrant van 29 oktober kan je 1989, het kakelverse album van Taylor Swift winnen.

Wedstrijdvraag: Op welke plaats staat Taylor deze week in de J10 in de Jommekeskrant met haar hit 'Shake it off'.

Cover art 1989

Zet je schrap voor Ghost Rockers

In de Jommekeskrant van 29 oktober stellen de vijf hoofdpersonages van de nieuwe Ketnetserie 'Ghost Rockers' zich voor. In die reeks zie je ook nog enkele bekenden terug, zoals Kristel van K3 die een danslerares speelt. Enkele acteurs uit de serie willen je nu al iets zeggen:

 

 

 

Win de nieuwe single van One Direction

In de Jommekeskrant van 29 oktober kan je één van de 10 cd-singles (fysieke exemplaren, geen downloads!) van Steal My Girl winnen.

P4One_Direction_Steal_My_Girl_SINGLE

Wedstrijdvraag: Welke kleur hebben de shirts die de jongens van 1D dragen op de foto op pagina 4 in de Jommekeskrant?

One Direction komt volgend jaar naar ons land! Op zaterdag 13 juni geeft de immens populaire boysband een concert in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De ticketverkoop voor het concert in Brussel start op zaterdag 1 november om 10u via ticketmaster.be

WIN! Verblijf in Disneyland Paris

JOMMEKESKRANTDLP

 

 

In Disneyland Paris kan je je op dit moment volop in de Halloweensfeer onderdompelen. Dat deed Laura Tesoro ook, en hoe haar ontmoeting met griezels als Cruella De Vil verliep zie je in de Jommekeskrant van 22 oktober.

Je kan ook dagtickets winnen voor Disneyland Paris én een gezinsverblijf (voor 4 personen) met 1 overnachting en 2 dagen toegang tot de beide parken.

Wedstrijdvraag 1: In welke Disney-animatiefilm komt Cruella De Vil voor?

Wedstrijdvraag 2: Welke andere Disney-slechterik overhandigde Laura een 'Evil'-certificaat toen ze in Disneyland Paris was?

OPGELET: Behalve de twee wedstrijdvragen beantwoorden moet je nog iets doen om deel te kunnen nemen. In de Jommekeskrant van 22 oktober lees je wat je moet doen.

WIN! Ontmoeting met Demi Lovato!

Op 20 november treedt Demi Lovato op in het Sportpaleis, samen met Enrique Iglesias. In de Jommekeskrant kan je tickets voor het concert winnen, en een duo meet&greet met Demi Lovato herself!

Wedstrijdvraag: Wat is de volledige voornaam van Demi Lovato? Lees ook de Jommekeskrant (elke woensdag gratis in Het Nieuwsblad en De Gentenaar) voor de tweede opdracht.

DEMILOVATO-PHOTONEWS

WIN! 80 tickets Trippel Trappel

In de bioscop loot nu de animatiefilm Trippel Trappel, over dieren die ook Sinterklaas willen vieren.

Wedstrijdvraag: welke Vlaamse acteur leent zijn stem aan Fretje de fret?

 

 

WIN! Familietickets uitverkocht Violetta-concert

De eerste twee Violetta-concerten (op zaterdag 14 maart in Paleis 12 in Brussel) waren in een mum van tijd uitverkocht. Gelukkig kon de Jommekeskrant nog 5 familietickets (5 x 4) op de kop tikken voor het uitverkochte concert van 14 maart om 18u. In de Jommekeskrant van 15 oktober kan je die winnen.

Beantwoord deze wedstrijdvraag: hoe heet de actrice die Violetta vertolkt?

OPGELET: Alleen deze vraag beantwoorden is niet voldoende. In de Jommekeskrant zelf (elke woensdag gratis bij Het Nieuwsblad en De Gentenaar) staat nog een extra opdracht.

Violetta2_Hero_Universal_ 

 

 

 

WIN! 25 Pro League 2015 stickeralbums + 25 x 100 stickers

Het nieuwe Pro League 2015-stickerboek van Panini is uit. In de Jommekeskrant van 15 oktober kan je 25 albums winnen met telkens 100 stickers!Wedstrijdvraag: hoeveel glitterstickers zitten er in de nieuwe serie?

P7PANINICOVERPROLEAGUEBOEK

 

Zie als eerste een stukje van de nieuwe clip van One Direction!

Klaar om in primeur als een stukje van de nieuwe clip van One Direction bij hun nieuwe single 'Steal my girl' te zien? Here we go!