WIN! 50 dvd's 'Home'

De animatiefilm 'Home' is nu uit op dvd. In de Jommekeskrant van 29 juli kan je één van de 50 dvd's winnen! Oh zit enkele keren verstopt in de Jommekeskrant. Hoeveel keer? Dat moet je ons vertellen + ook het antwoord op deze wedstrijdvraag:

Welke bekende zangeres leent haar stem aan Tip? a) Ariana Grande, b) Rihanna of c) Selena Gomez?

 

 

 

WIN! Tickets Suikerrock met K3

Nu zondag treedt K3 op tijdens Suikerrock in Tienen. In de Jommekeskrant van 29 juli geven we tickets weg. Er zijn ook tickets te winnen voor vrijdag en zaterdag.

Wedstrijdvraag: Wanneer start het programma 'K3 zoekt K3' op VTM?

P4LogoSUIKERROCK2015

Win 2 x verblijf in Disneyland Paris

In de Jommekeskrant van 8 juli kan je 2 x een gezinsverblijf in Disneyland Paris winnen, met overnachting in Hotel Cheyenne en toegang tot beide parken.

Eén opdracht vind je in de Jommekeskrant zelf, en je moet ook deze wedstrijdvraag beantwoorden: welke twee Disney-prinsessen zie je op pagina 2 van de Jommekeskrant van 8 juli staan?

Sleeping_Beauty_Castle_Disneyland_Paris

 

 

 

Slongs Dievanongs zingt voor Radio Oorwoud

Slongs Dievanongs zingt het nummer De Jungle Is Een Disco op de tweede Radio Oorwoud-cd van WWF die dit najaar uitkomt. In de Jommekeskrant van 8 juli lees je er meer over. Wij waren mee in de studio en hier kan je exclusief al een heel klein stukje horen:

 

 

WIN! Coole Minions-prijzen

In de Jommekeskrant van 8 juli kan je een pak coole Minions-prijzen winnen, zoals mini-reiskoffers en opblaasbare bowlingsets.

Wedstrijdvraag: welke soort Minion staat rechts afgebeeld op pagina 5 van de Jommekeskrant? a) King Minion, b) Vampierminion, c) Muziekminion?

 

 

Win gehandtekende cd's Bandits

In de Jommekeskrant van deze week lees je een interview met Bandits, en kan je gehandtekende exemplaren van hun nieuwe album 'Een geval apart' winnen.

Wedstrijdvraag: wat durft Thomas weleens te eten als ontbijt? A) Spaghetti, b) Pizza of c) Kaaskroketten?

JOMMEKESKRANT1JULI

De nieuwe Jommekeskrant is er!

Haal snel Het Nieuwsblad en De Gentenaar voor je nieuwe Jommekeskrant! In het nummer van 24 juni maak je kennis met de personages van de nieuwe Disney/Pixar-film 'Inside Out', kan je een setbezoek bij FC De Kampioenen winnen, lees je een interview met de Zweedse zangeres Zara Larsson (van de hit 'Uncover') en nog veel meer!

JK24JUNI

WIN een dinopakket

Ballon Media geeft in de Jommekeskrant van 24 juni leuke dinopakketten weg met 2 leuke boeken en een activiteitenkit met strijkparels.

Wedstrijdvraag: Hoe heet de film met dino's die op dit moment met veel succes in de bioscoop loopt?

P2HOEVERMORZELJEDINOS

Ga mee op setbezoek Kampioenenfilm

Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud en ben je op 17 juli in de namiddag vrij en zou je graag (3 x 2 duo's) meegaan naar de laatste draaidag op de filmset van de tweede FC De Kampioenenfilm? Dat kan, als je onze wedstrijd wint die deze week in de Jommekeskrant (van 24 juni) staat.

Kampioenen_1

 

Wedstrijdvraag 1: hoeveel FC De Kampioenenacteurs staan afgebeeld op pagina 2 van de Jommekeskrant?

Wedstrijdvraag 2: Vertel in een paar regels waarom jij zo graag mee op setbezoek wil en wie jouw favoriete Kampioenenpersonage is en waarom.

 

 

WIN! 'Inside Out'-pakketten

De nieuwe Disney/Pixar-film 'Inside Out' loopt nu in de bioscoop. In de Jommekeskrant van 24 juni lees je er alles over, en kan je ook 5 coole pakketten winnen met bioscooptickets en een knuffelpop van één van de personages.

Wedstrijdvraag: noem de 5 Emotie-personages die in het hoofd van Riley wonen.