Stel je vraag aan Ariana Grande

Welke vraag zou jij graag willen stellen aan Ariana Grande? Stuur ze voor woensdagavond naar jommekeskrant@nieuwsblad.be met onderwerp 'Ariana'. De leukste en origineelste vragen leggen we haar deze week persoonlijk voor tijdens een interview, dus dit is je kans! Onder alle inzendingEN verloten we ook nog exemplaren van het nieuwe album van Ariana Grande.

Vermeld duidelijk ook je volledige naam, leeftijd, en volledig adres.

ARIANAGRANDECOVER

 

 

De eerste trailer van Belle en het Beest

In maart 2017 komt de nieuwe versie van Disney's Belle & het Beest uit, met Emma Watson in de hoofdrol. Bekijk hier de eerste trailer:

 

In primeur: de nieuwe clip van Fabian

Fabian heeft een nieuwe single uit. De clip bij de eerste keer kan je hier al in primeur bekijken!

 

 

 

 

WIN! Dvd's K3 Dansstudio

Hanne, Klaasje en Marthe leren je alle danspasjes bij hun hits op de dvd 'K3 Dansstudio'. In de Jommekeskrant van 25 mei kan je één van de 10 exemplaren winnen.

Wedstrijdvraag: welke drie oude K3-hits worden in de Jommekeskrant van 25 mei vermeld? Let op: er is nog een extra opdracht, die vind je in de Jommekeskrant (elke woensdag gratis bij Het Nieuwsblad en De Gentenaar zelf)

P4K3DANSSTUDIO

 

WIN! Phlat Balls

In de Jommekeskrant van 25 mei kan je de Phlat Ball Aeroflyt winnen. Wedstrijdvraag: In welke kleurcombinaties is die beschikbaar?

PHLATBALL

 

Nieuwe Jommekeskrant

Haal snel Het Nieuwsblad of De Gentenaar voor je nieuwe Jommekeskrant!

JOMKRANT280516

WIN! Het Verhaal van Kyra

KYRABOEK

Goed nieuws voor de fans van D5R: na de boeken rond Amber, Wout en Leyla is nu ook Het Verhaal van Kyra verschenen. Daarin leer je Kyra beter kennen en lees je wat ze allemaal beleefde in de periode voor de serie op tv begon.

In de Jommekeskrant van 18 mei kan je boeken winnen.

Wedstrijdvraag: Hoe heet de actrice die Kyra vertolkt in D5R?

Niet meer op de foto met Justin Bieber

Justin Bieber heeft op Instagram laten weten dat hij niet meer wil poseren met fans. "Je hebt mijn plaat gekocht, maar dat geeft je niet het recht op een foto met mij", schrijft hij. Veel fans zijn woedend. Wat vind jij? Als je Justin zou tegenkomen en hij weigert een selfie, zou je dan boos zijn? Waarom wel/niet? Laat het ons weten! Mail naar jommekeskrant@nieuwsblad.be met onderwerp 'Bieber'.

PHOTONEWS_10582345-001

Ga naar VtmKzoom Circus

Wil je nu zaterdag naar het VtmKzoom Circus in het Ethias Theater in Hasselt? In de Jommekeskrant van 11 mei kan je vijf familietickets winnen.

Wedstrijdvraag: wie verzorgt de muziekoptredens tijdens de show?

Vtmkzoomcircus_2016

 

WIN! Coole Angry Birds-pakketten

JOMKRANT11MEI2016

 

 

In de Jommekeskrant van 11 mei kan je één van de 20 coole Angry Birds-pakketten winnen.

Wedstrijdvraag: Wanneer werd het eerste Angry Birds-spel uitgebracht?