Win gehandtekende cd's Bandits

In de Jommekeskrant van deze week lees je een interview met Bandits, en kan je gehandtekende exemplaren van hun nieuwe album 'Een geval apart' winnen.

Wedstrijdvraag: wat durft Thomas weleens te eten als ontbijt? A) Spaghetti, b) Pizza of c) Kaaskroketten?

JOMMEKESKRANT1JULI

De nieuwe Jommekeskrant is er!

Haal snel Het Nieuwsblad en De Gentenaar voor je nieuwe Jommekeskrant! In het nummer van 24 juni maak je kennis met de personages van de nieuwe Disney/Pixar-film 'Inside Out', kan je een setbezoek bij FC De Kampioenen winnen, lees je een interview met de Zweedse zangeres Zara Larsson (van de hit 'Uncover') en nog veel meer!

JK24JUNI

WIN een dinopakket

Ballon Media geeft in de Jommekeskrant van 24 juni leuke dinopakketten weg met 2 leuke boeken en een activiteitenkit met strijkparels.

Wedstrijdvraag: Hoe heet de film met dino's die op dit moment met veel succes in de bioscoop loopt?

P2HOEVERMORZELJEDINOS

Ga mee op setbezoek Kampioenenfilm

Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud en ben je op 17 juli in de namiddag vrij en zou je graag (3 x 2 duo's) meegaan naar de laatste draaidag op de filmset van de tweede FC De Kampioenenfilm? Dat kan, als je onze wedstrijd wint die deze week in de Jommekeskrant (van 24 juni) staat.

Kampioenen_1

 

Wedstrijdvraag 1: hoeveel FC De Kampioenenacteurs staan afgebeeld op pagina 2 van de Jommekeskrant?

Wedstrijdvraag 2: Vertel in een paar regels waarom jij zo graag mee op setbezoek wil en wie jouw favoriete Kampioenenpersonage is en waarom.

 

 

WIN! 'Inside Out'-pakketten

De nieuwe Disney/Pixar-film 'Inside Out' loopt nu in de bioscoop. In de Jommekeskrant van 24 juni lees je er alles over, en kan je ook 5 coole pakketten winnen met bioscooptickets en een knuffelpop van één van de personages.

Wedstrijdvraag: noem de 5 Emotie-personages die in het hoofd van Riley wonen.

 

 

Win best-of cd K3

K3 neemt afscheid met 'Het beste van K3', een cd met 16 van hun favoriete hits, zoals MaMaSé, Heya Mama, Alle kleuren en Oya lélé.

In de Jommekeskrant van 17 juni kan je één van de 10 exemplaren winnen. Wedstrijdvraag: welk nummer staat niet op de cd?  a) Toveren, b) Yeke yeke, c) K3 loves you.

P4K3 Hits CD-3D

Win het nieuwe Ghost Rockers-boek

In de Jommekeskrant van 17 juni kan je het nieuwe Ghost Rockers-boek 'Verloren Zomer' winnen.

Wedstrijdvraag: naar welk zomerfestival willen de Ghost Rockers gaan in het boek?

Ghostrockersverlorenzomer

JURASSIC WORLD: Win cool dinospeelgoed

JOMKRANT10JUNI2015.

In de Jommekeskrant van 10 juni lees je alles over de film 'Jurassic World'. Je kan ook dinospeelgoed winnen: dinopoppen van Hasbro, Lego-speeldozen en games.

Wedstrijdvraag: hoe heten de twee neefjes van Jurassic World-manager Claire?

+ vergeet ook de andere opdracht niet die je vindt in de Jommekeskrant op pagina 2. Antwoorden moeten ons dus per post bereiken, niet via mail!

 

 

 

Win tickets releaseparty BANDITS

Op 24 juni stellen BANDITS hun nieuwe album 'Geval Apart' voor op een exclusieve releaseparty in Sint-Niklaas  met miniconcert. Wil jij erbij zijn? In de Jommekeskrant van 10 juni kan je 5 duotickets winnen.

Wedstrijdvraag: welke Bandit is sinds kort ook Ketnetwrapper?

P4BANDITS-pias

WIN! Dvd's SpongeBob

Volgende week verschijnt de leuke film  Spongebob: Spons op het droge op dvd. In de Jommekeskrant van 10 juni kan je al exemplaren winnen.

Wedstrijdvraag: wat is de volledige naam van SpongeBob?

P6SPONGEBOBDVD