Win het nieuwe album van One Direction

In de Jommekeskrant van 19 november kan je één van de 10 exemplaren van 'Four' winnen, het kersverse album van One Direction.

Wedstrijdvraag: op welke pagina van de Jommekeskrant staat de cover van het album afgebeeld?

ONEDIRECTIONALBUMHOES

WIN! 100 tickets avant-première 'Paddington'

Op 3 december komt 'Paddington' in de bioscoop, maar lezers van de Jommekeskrant kunnen misschien nu zondag al naar de feestelijke avant-première in Kinepolis Brussel. Wedstrijdvraag: waaraan heeft beer Paddington zijn naam te danken? In de Jommekeskrant van 19 november lees je het antwoord.

 

 

 

 

Win! Gezinstickets voor 'De Grote Sinterklaasshow'

De Studio 100-helden treden op 29 en 30 november op in het Sportpaleis tijdens de Grote Sinterklaasshow. In de Jommekeskrant van 19 november kan je 20 (5 x 4) tickets winnen. Wedstrijdvraag: wie treedt er voor het eerst op tijdens de show?

SINTERKLAASSHOW

 

 

Win! Coole Mockingjay-prijzen en filmtickets

Het derde deel van The Hunger Games loopt vanaf 19 november in de bioscoop. In de Jommekeskrant kan je pakketten winnen met coole Mockingjay-gadgets en filmtickets.

Wedstrijdvraag: welke acteur vertelt over de film in de Jommekeskrant van 19 november?

 

 

Win! Wiplala-boeken

De jeugdfilm 'Wiplala' loopt vanaf vandaag in de bioscoop. In de Jommekeskrant van 19 november kan je boeken winnen. Wedstrijdvraag: Wie schreef het boek waarop de film gebaseerd is?

 

Italië wint Junior Eurovisie Songfestival

België doet al twee jaar niet meer mee, maar zestien andere landen doen wel dapper verder. Zaterdag vond in Malta de finale plaats van het Junior Eurovisie Songfestival. Het Italiaanse zangertje Vincenzo Cantiello (14) won met 'Tu Primo Grande Amore'.

 

 

 

WIN! Tickets première ANTBOY

In de Jommekeskrant van 12 november kan je tickets winnen voor de avant-première van de coole Deense jeugdfilm 'Antboy'  dit weekend in Zutendaal. Wedstrijdvraag: hoe heet het hoofdpersonage uit de film die in Antboy verandert?

 

Team Hot Wheels-wedstrijd aanvulling

In de Jommekeskrant is een stukje tekst van de Team Hot Wheels-wedstrjd weggevalen. Om de dvd's of het speelgoed te winnen, moet je de afgebeelde Team Hot Wheels-teening inkleuren en psturen naar Jommekeskrant - Hot Wheels, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen.

P7DVDteamhotwheels3d

Win gesigneerde albums van Laura Omloop

Op 14 november verschijnt 'Meer', het gloednieuwe album van Laura Omloop. In de Jommekeskrant van 12 november kan je 10 gesigneerde exemplaren winnen. Wedstrijdvraag: Hoeveel jaar is het geleden dat Laura Omloop deelnam aan het Junior Eurovisie Songfestival?

 

 

 

Win tickets voor de Sinterklaas Theatershow

In de Jommekeskrant van 12 november kan je 5 duotickets winnen voor de Sinterklaas Theatershow in de Staddschouwburg van Antwerpen op woensdag 3 december. Wedstrijdvraag: Wie zet de teksten van de Sinterklaasliedjes op een groot scherm?