WIN cd's Violetta

Fans van 'Violetta', opgelet: in de Jommekeskrant van 17 september kan je 10 cd's met de liedjes van het derde seizoen van 'Violetta' winnen.

Wedstrijdvraag: hoe heet de actrice die Violetta vertolkt?

P4Violetta - Gira Mi Cancion

WIN Godzilla-pakketten

In de Jommekeskrant van 17 september kan je Godzilla-pakketten winnen met dvd of blu-ray disc, notitieboekje en t-shirt. Wedstrijdvraag: uit welk land is Godzilla afkomstig?

a) Canada, b) Japan of c) IJsland

 

 

WIN Guinness World Records Book 2015

In de Jommekeskrant van 10 september lees je alles over het gloednieuwe Guinness World Records Book. Je kan ook één van de vijf boeken winnen.

Wedsrijdvraag: Uit welk land komt de man die het record heeft 'Meeste wasknijpers in je gezicht'? (zie de Jommekeskrant op pagina 5)

P1TEASERRECORDBOEKCOVER

Win een verblijf in Nantes met RIO 2

Zin om te overnachten in een echte boomhut, in de toppen van de bomen, in Nantes in Frankrijk? En zin om een dierenpark te bezoeken en massa's exotische vogels te spotten? Dat kan misschien dankzij onze RIO2-wedstrijd in de Jommekeskrant van 27 augustus. De film is nu uit op dvd en blu-ray disc.

Wedstrijdvraag: hoe heet de gevreesde schoonvader van Blu?

 

 

WIN! Divergent-pakketten

Divergent is nu uit op dvd en blu-ray disc. In de Jommekeskrant van 27 augustus kan je pakketten winnen met dvd, armband en zonnebril. Wedstrijdvraag: hoe heet de actrice die Beatrice Prior vertolkt?

P4Divergent_DVD_ST_3D

 

WIN! Cd's Ariana Grande & Maximum Hit Music

 

P4CDARIANAGRANDE P4maximumhitmusiccd

 

In de Jommekeskrant van 27 augusutus geven we coole cd's weg: het gloednieuwe ablum van Ariana Grande en de nieuwe Maximum Hit Music.

Wedstrijdvraag voor Ariana Grande: met wie zingt ze het nummer 'Best Mistake'?

Wedstrijdvraag voor Maximum Hit Music: Welke artiest vind je niet terug op dit album? a) Sia, b) Rihanna of c) Charlie XCX?

Win tickets 1D-concertfilm

In het weekend van 11 en 12 oktober kan je naar de 1D Where We Are-concertfilm gaan kijken in Kinepolis. In de Jommekeskrant van 20 augustus kan je duotickets winnen!

Wedstrijdvraag: Welke 1D-hit hoor je het laatst in deze trailer?

 

 

Win dvd's Amazing Spider-Man 2

In de Jommekeskrant van 20 augustus kan je dvd's van The Amazing Spider-Man 2 winnen.

Wedstrijdvraag: Hoe heet de acteur die je hieronder in Electro ziet transformeren?

 

 

Hier zijn de Guardians of the Galaxy

In de Jommekeskrant van 13 augustus lees je alles over de film 'The Guardians of the Galaxy'.

Disney geeft 5 pakketten weg met leuke gadgets en een duoticket.

Wedstrijdvraag: wat is de bijnaam die Peter Quill zichzelf gegeven heeft?

 

Win een citytrip naar Parijs met Mr Peabody & Sherman

De dvd van 'Mr Peabody & Sherman' is nu uit! In de Jommekeskrant van 13 augustus kan je een citytrip voor het hele gezin (4 personen) naar Parijs winnen!

In de Jommekeskrant lees je wat de eerste opdracht is. Tweede opdracht: beantwoord deze wedstrijdvraag:  Welke bekende hit hoor je in dit filmpje? a) Baby van Justin Bieber,, b) Pompei van Bastille of c) Best song ever van One Direction?