WIN! Coole SpongeBob-prijzen

In de Jommekeskrant van 28 januari lees je alles over de nieuwe SpongeBob-film 'Spons op het droge'. Je kan ook tickets en coole SpongeBob-gadgets winnen.

Wedstrijdvraag: hoe heet de geestelijke vader van SpongeBob?

 

 

WIN! Tickets avant-première Big Hero 6

Op 11 februari komt de nieuwe Disney-animatiefilm 'Big Hero 6' in de bioscoop. In de Jommekeskrant van 28 januari kan je 10 x 4 tickets winnen voor de avant-première op 7 februari in Utopolis Mechelen.

Wedstrijdvraag: wie leent zijn stem aan 'Fanboy Fred' in de Vlaams gesproken versie?

 

 

WIN! Cd's en dvd's van Ghost Rockers

Het debuutalbum en de eerste dvd van Ghost Rockers (seizoen 1 deel 1) verschijnen deze week. In de Jommekeskrant van 28 januari kan je exemplaren winnen.

Wedstrijdvraag: hoe heet de bonustrack op de cd?

P5GHOSTROCKCOVER 3D CD P5GHost rockers 3D DVD


 

Nieuwe wedstrijden vandaag online tegen de middag

Nieuwe wedstrijden vandaag online tegen de middag.

De nieuwe Jommekeskrant is er!

Haal snel Het Nieuwsblad of De Gentenaar voor je nieuwe Jommekeskrant! Met deze week alles over de nieuwe Damiaanactie met Ketnetwrapster Charlotte als meter.

JOMMEKESKRANT21JANUARICOVER

 

WIN! dvd's Prinsessia

In de Jommekeskrant van 21 januari kan je één van de tien dvd's van Prinsessia - De prinselijke kikker winnen. Wedstrijdvraag: hoe heet de prinses met de groene jurk? a) Iris, b) Linde of c) Madeliefje?

P6Prinsessia - De Prinselijke Kikker - 3D

 

 

Charlotte voor Damiaanactie naar Nicaragua

In de Jommekeskrant van 21 januari vertelt Charlotte Leysen je alles over haar reis naar Nicaragua waar ze met enkele dokters op stap ging om te kijken welk nuttig werk Damiaanactie ginder verricht. Bekijk hier een aangrijpende reportage:

Charlotte wil ook een Gouden Flip!

Charlotte Leysen won zopas haar tweede Gouden K als 'Babe van het Jaar', maar ze wil eigenlijk ook wel eens een Gouden Flip winnen. Stemmen kan pas weer begin december, maar Charlotte begint alvast aan haar campagne. Bekijk hier wat ze te zeggen heeft:

 

Ga als VIP naar eerste Ghost Rockers-concert

Primeur in de Jommekeskrant deze week: op 7 februari geven Ghost Rockers hun allereerste echte concert, in Antwerpen. Eén duo lezers mag daar als VIP naartoe (met meet & greet achteraf).

Wedstrijdvraag: Wat is de naam van de 'spookrockgroep' die Ghost Rockers helpen?

Visual ghost rockers1

Dit is de nieuwe Kevin

Kevin van Idool en 3M8S heet voortaan Kevin Mason. Zijn nieuwe single 'Falling down' is net uit. Hier kan je de clip bekijken.