WIN! Verblijf in Disneyland Paris

JOMMEKESKRANTDLP

 

 

In Disneyland Paris kan je je op dit moment volop in de Halloweensfeer onderdompelen. Dat deed Laura Tesoro ook, en hoe haar ontmoeting met griezels als Cruella De Vil verliep zie je in de Jommekeskrant van 22 oktober.

Je kan ook dagtickets winnen voor Disneyland Paris én een gezinsverblijf (voor 4 personen) met 1 overnachting en 2 dagen toegang tot de beide parken.

Wedstrijdvraag 1: In welke Disney-animatiefilm komt Cruella De Vil voor?

Wedstrijdvraag 2: Welke andere Disney-slechterik overhandigde Laura een 'Evil'-certificaat toen ze in Disneyland Paris was?

OPGELET: Behalve de twee wedstrijdvragen beantwoorden moet je nog iets doen om deel te kunnen nemen. In de Jommekeskrant van 22 oktober lees je wat je moet doen.

WIN! Ontmoeting met Demi Lovato!

Op 20 november treedt Demi Lovato op in het Sportpaleis, samen met Enrique Iglesias. In de Jommekeskrant kan je tickets voor het concert winnen, en een duo meet&greet met Demi Lovato herself!

Wedstrijdvraag: Wat is de volledige voornaam van Demi Lovato? Lees ook de Jommekeskrant (elke woensdag gratis in Het Nieuwsblad en De Gentenaar) voor de tweede opdracht.

DEMILOVATO-PHOTONEWS

WIN! 80 tickets Trippel Trappel

In de bioscop loot nu de animatiefilm Trippel Trappel, over dieren die ook Sinterklaas willen vieren.

Wedstrijdvraag: welke Vlaamse acteur leent zijn stem aan Fretje de fret?

 

 

WIN! Familietickets uitverkocht Violetta-concert

De eerste twee Violetta-concerten (op zaterdag 14 maart in Paleis 12 in Brussel) waren in een mum van tijd uitverkocht. Gelukkig kon de Jommekeskrant nog 5 familietickets (5 x 4) op de kop tikken voor het uitverkochte concert van 14 maart om 18u. In de Jommekeskrant van 15 oktober kan je die winnen.

Beantwoord deze wedstrijdvraag: hoe heet de actrice die Violetta vertolkt?

OPGELET: Alleen deze vraag beantwoorden is niet voldoende. In de Jommekeskrant zelf (elke woensdag gratis bij Het Nieuwsblad en De Gentenaar) staat nog een extra opdracht.

Violetta2_Hero_Universal_ 

 

 

 

WIN! 25 Pro League 2015 stickeralbums + 25 x 100 stickers

Het nieuwe Pro League 2015-stickerboek van Panini is uit. In de Jommekeskrant van 15 oktober kan je 25 albums winnen met telkens 100 stickers!Wedstrijdvraag: hoeveel glitterstickers zitten er in de nieuwe serie?

P7PANINICOVERPROLEAGUEBOEK

 

Zie als eerste een stukje van de nieuwe clip van One Direction!

Klaar om in primeur als een stukje van de nieuwe clip van One Direction bij hun nieuwe single 'Steal my girl' te zien? Here we go!

 

 

WIN! Coole Maleficent-prijzen

In de Jommekeskrant van 8 oktober kan je blu-ray-discs van 'Maleficent' winnen, en Maleficent-diadeems (met hoorntjes, ideaal voor Halloween!)

Wedstrijdvraag: Welke titel staat er boven het Maleficent-artikel in de Jommekeskrant?

 

 

Win tickets avant-premiere 'De Boxtrollen'

In de Jommekeskrant van 8 oktober kan je tickets winnen voor de exclusieve avant-première van de superleuke animatiefilm 'De Boxtrollen' in Kinepolis Antwerpen op 12 oktober om 17u. In de Vlaamse versie hoor je de stemmen van o.a. Jasper Publie van Bandits en Laura Tesoro. Zij zijn ook aanwezig op de première, net als een reeks andere BV's van de stemmencast.

Wedstrijdvraag: hoe heet het personage dat de Boxtrollen wil vernietigen?

Bekijk hier alvast de trailer:

  

WIN! FIfa 15-games

De nieuwe FIFA 15-game is er! In de Jommekeskrant van 1 oktober kan je enkele van deze cole voetbalgames winnen. Wedstrijdvraag: welke twee voetballers staan op de cover van deze game?

P1TEASERFIFAGAME

WIN! Dvd's Rox 9 en K3-muziekspecials dvd-boxen

In de Jommekeskrant van 1 oktober kan je dvd's van Rox (volume 9) winnen, en dvd-boxen met 3 muziekspecials van K3.

Wedstrijdvraag: Vul aan: Rick, Olivia en .... + Hoe heet de nieuwe K3-show?

P6K3DVDBOX P6ROXDVD