Home  Regio  kortrijk  kortrijk blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Kortrijk?
Laat het weten aan:
Kris of Freddy
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Geschenkenbeurs

Geschenkenbeurs van vrijdag 30 november tot en met zondag 2 december

Oxfam Wereldwinkel Kortrijk organiseert tijdens het weekend van vrijdag 30 november tot en met zondag 2 december een geschenkenbeurs in de feestzaal van Stella Maris, gelegen in de Boerderijstraat 69. Op deze beurs vind je zowel voedings– als artisanale producten. Van voeding en drank over kledij tot speelgoed.

Zuid – Afrika
De maanden december en januari staan in het teken van Zuid-Afrika: zowel de Zuid-Afrikaanse partners van Oxfam-Wereldwinkel als hun producten staan in de kijker.

Op vrijdag 30 november om 19 uur komt dr. Annelies Verdoolaege (wetenschappelijk medewerker, universiteit Gent) een lezing geven over Zuid–Afrika. Hierna kan je de fototentoonstelling ‘Mandela’, georganiseerd in samenwerking met Linx+, de cultuurorganisatie die verbonden is met het ABVV, bezoeken.

Openingsuren: vrijdag 19 uur opening tentoonstelling Zuid-Afrika, 20.30 uur opening beurs.
Zaterdag 1 december van 10-20 uur, zondag 2 december van 10-18 uur. Toegang gratis.

Info 056-22.32. 44

Reacties

Laat een reactie achter


Kortrijk blogt

  •   
    Kris Vanhee en Freddy Vermoere bloggen over Kortrijk.

    Kris is gepassioneerd door alles wat nieuws is of wordt. Cultuur verzacht de zeden, is omnivalent en staat dan ook hoog op zijn persoonlijk verlanglijstje. Wat mensen drijft en bezielt, ook dat intrigeert hem.

    Freddy is regioreporter van Het Nieuwsblad. Als hij niet op nieuws jaagt, luistert hij naar stevige rock, kletst hij met zijn vriend(inn)en of dweept hij met Dimitri Verhulst en Het Eiland.

Zoeken

Nieuws uit kortrijk

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!