Home  Regio  lochristi  lochristi blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!
Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lochristi?
Laat het weten aan:
Rudy, Peter, Benjamin, Lut, Ann of Geert
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
De Sprankel viert feest

DSC04080 

Vrije Basisschool De Sprankel uit Beervelde organiseerde zondagnamiddag haar schoolfeest in zaal Uyttenhove. Het thema was water en de zaal was omgetoverd tot een prachtig waterdecor met een kitesurfzeil, leuke tekeningen van de kinderen, watergedichtjes, zelfgeknutselde aquariums en nog veel meer.

De kleuters van Juf Veerle gaven de aftrap van de show op de tonen van 'Floortje', daarna passeerden 'Zeil je voor het eerst', de 'Sailorsong', 'Wasmasjien', Oxygene 2' en vele anderen de revue. Afgesloten werd er met 'Vlieg met me mee' van Paul De Leeuw.

Beleef je alles graag nog eens opnieuw of kijk je graag even mee, klik dan hier voor het album.

Reacties

PROFICIAT VOOR AL DE MEDEWERKERS
ZEER GOED GEORGANISEERT
LEKKER ETEN MOOIE SHOW
PRACHTIGE PRIJZEN

 CLAUDINE VAN DAMMME op 19 februari 2009 om 16:43

prachtig optreden ! Veel mooie dansjes ! ook zeer leuk met Tine &Tanja!! Lekker eten En een mooie tombela !
coole tekeningen!

morgane en mariu 1 ste en 4 de leerjaar

 morgane meire & mariu meire op 21 februari 2009 om 17:56

Laat een reactie achter


Lochristi blogt


 • Rudy Tollenaere, Peter Esprit , Benjamin Praet, Lut Laureys, Geert Herman, Delphine Van Poecke en Brecht Herman bloggen over Lochristi.

  Rudy (°1953) woont al zo lang in Lochristi en kende er voor de uitbreiding met alle verkavelingen als bakkerszoon elke straat. Hij wou de bakkerij van zijn vader overnemen, maar zijn moeder vond dat hij moest studeren. Hij zet nu lettertjes achter elkaar, met af en toe een spatie tussen, om het leesbaar te houden. Houdt van het leven en praat tegen iedereen die hij op zijn weg tegenkomt. En daar mogen ook vrouwen bij zijn.

  Peter is geboren en getogen Gentenaar die op zijn 16de naar Lochristi is afgezakt. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen die stilaan groot worden (16, 18 en 20), is bediende in een verzekeringsmaatschappij. Hij houdt van voetbal en stevige muziek.

  Benjamin filosofeert zich door het leven met al eens een biertje in de hand. Hij adoreert de basgitaar, trekt graag naar verre einders en studeert verder ook nog een beetje. Geboren en getogen in Zaffelare, maar met een blik die voorbij de horizon reikt.

  Lut is vaste blogfotografe van Lochristi. Ze trekt de mooiste foto's van Lochristi en omstreken en werd inmiddels al een vast begrip bij de lezers van Lochristi Blogt!

  Bekijk hier de foto's en video's van Lut:  Geert is een rasechte Beerveldenaar die 18 jaar geleden emigreerde naar Lochristi. Leeft bewust en luistert enthousiast naar iedereen waar hij iets kan van leren. Overdag staat hij voor de klas om het jonge volkje wat Duits en wat opvoeding mee te geven. Als hij de boeken dichtklapt, herbront hij in een langeafstandsloop langs de rustige plekjes van Lochristi. En supportert hij voor de Buffalo’s.

  Delphine is nog maar enkele maanden officieel inwoonster van Lochristi, maar vertoeft hier al van kleinsaf aan. Ze geniet van het leven en is geboeid door mensen met een interessant verhaal. In de week zoekt ze als uitzendconsulente een passende job voor werkzoekenden, maar in het weekend vind je haar vaak terug in het zwembad, op het chiroterrein van Beervelde of in een gezellig restaurantje.

  Brecht probeert te bewijzen dat de jeugd van tegenwoordig best nog meevalt. Als scholier legt hij zich toe op klassieke en moderne talen, als vrij mens bemint hij badminton, de toetsen van zijn keyboard en fotografie. Tussendoor droomt hij van een journalistieke carrière en blauwwitte successen.

Zoeken

Nieuws uit lochristi

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

 • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!